• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Sundance Zonnemelk Kids Sensitive SPF 30, 200 ml

€ 6,35
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Sundance Zonnemelk Kids Sensitive SPF 30, 200 ml

SUNDANCE Sonnenmilch Kids sensitiv LSF 30, 200 ml

De veganistische SUNDANCE zonnemelk kids sensitive SPF 30 is geschikt voor de bijzonder zongevoelige, ongebruinde en gevoelige kinderhuid en beschermt deze direct en betrouwbaar tegen zonnebrand. Voorkomt vroegtijdige, door licht veroorzaakte huidveroudering en pigmentvlekken bij regelmatig gebruik. De zonnemelk werkt bovendien langdurig tegen uitdroging van de huid en zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid. Huidverdraagzaamheid dermatologisch getest en bevestigd door een kinderarts* (*dermatologisch gecontroleerde toepassingstest met aanvullende controle door een kinderarts), waterdichtheid** (**onafhankelijk testinstituut bevestigd: na 40 minuten in het water is er nog minstens 50% van de geadverteerde zonbeschermingsfactor) en in overeenstemming met de Hawaii Reef Law*** (***Zonder de UV-filters octinoxaat en oxybenzone). Recept zonder microplastics en in water oplosbare, puur synthetische polymeren.

Gebruiksaanwijzing
Breng zonnebrandcrème royaal aan voordat u de zon in gaat. Kleine toepassingshoeveelheden verminderen de beschermende werking aanzienlijk. Meerdere keren opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral bij zweten of na het zwemmen en afdrogen. Vermijd intense middagzon. Bescherm baby's en kleine kinderen tegen direct zonlicht, gebruik zonnebrandcrème met een hoge zonbeschermingsfactor (SPF groter dan 25) en beschermende kleding. Zelfs zonnebrandmiddelen met hoge zonbeschermingsfactoren bieden geen volledige bescherming tegen UV-stralen. Blijf ondanks het gebruik van een zonnebrandcrème niet te lang in de zon. Elke zonnebrand veroorzaakt blijvende schade aan de huid en moet worden vermeden. Overmatig zonnebaden is een ernstig gevaar voor de gezondheid Vermijd contact met de ogen. Alleen aanbrengen op de intacte huid. Laat zonnebrandcrème volledig intrekken, vooral voordat u in het water gaat. Vermijd contact met kleding, textiel en oppervlakken. Vorming van permanente contactsporen of veranderingen zijn mogelijk, zelfs na volledige absorptie.

Ingrediënten
Aqua, C12-15 alkylbenzoaat, glycerine, dibutyladipaat, ethylhexylsalicylaat, diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoaat, ethylhexyltriazon, kaliumcetylfosfaat, dicaprylylether, gehydrogeneerde palmglyceriden, bis-ethylhexyloxyfenol methoxyfenyltriazine, fenylbenzimidazoolsulfonzuur, Behen ylalcohol, tocoferylacetaat , Kaliumhydroxide, Hydroxyacetofenon, Caprylylglycol, Succinoglycaan, Xanthaangom, Decyleenglycol, Dinatrium EDTA, Caprylhydroxaminezuur, Tocoferol, Helianthus Annuus Zaadolie