• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Scholl Voetmaskersokken met honing, amandel & urea (1 paar), 2 st

€ 6,75
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Scholl Voetmaskersokken met honing, amandel & urea (1 paar), 2 st

Scholl Fußmaske Socken mit Honig, Mandel & Urea (1 Paar), 2 St

Het intensief voedende voetmasker met honing & amandel in sokken van Scholl verzorgt de huid van uw gestresste voeten op betrouwbare en heerlijk zachte wijze met de kracht van honing en amandel. Het is gemakkelijk te gebruiken en geeft verzorging zonder vettig te zijn.

Instructies

Neem de voetmaskers uit de verpakking. 2. Open voorzichtig elk masker aan de bovenkant van de sok. 3. Trek beide sokken over schone en droge voeten en zet ze vast met een kleefsluiting. 4. 4. Laat het masker 20 minuten zitten, verwijder dan de sokken en masseer het overgebleven masker in.

Waarschuwingen

Buiten bereik van kinderen bewaren. Stop onmiddellijk met het gebruik als irritatie of ongemak optreedt. Alleen uitwendig gebruiken. Vermijd contact met de ogen. Bewaar op een koele, droge plaats. Niet lopen tijdens het aanbrengen, er is gevaar voor uitglijden of vallen. Niet gebruiken als je een allergische reactie hebt op producten die noten bevatten. Scholl en diabetes: Diabetes kan je voeten in gevaar brengen. Zorg ervoor dat je je voeten regelmatig controleert en raadpleeg een arts als je iets abnormaals opmerkt. Voor mensen met diabetes kan dit product deel uitmaken van je wekelijkse voetverzorgingsroutine.

Ingrediënten

Aqua, Glycerine, Urea, Gehydrogeneerd Polyisobuteen, Glyceryl Stearaat, Dimethicone, Stearyl Alcohol, PEG-100 Stearaat, Butyrospermum Parkii Boter, Capryl/Capric Triglyceriden, Betaine, Ceteareth25, Fenoxyethanol, Cetyl Alcohol, Chloorfenesine, Parfum, Glyceryl Caprylaat, Acrylaat/C10-30 Alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Xanthaan Gom, Allantoïne, Niacinamide, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, dinatrium-EDTA, butyleenglycol, tocoferol-acetaat, BHT, natriumhydroxide, honingextract, tocoferol, cumarine, benzylbenzoaat, benzylalcohol, natriumlactaat, arginine-HCL, lysine-HCL, ornithine-HCL, algin, natriumcitraat, atelocollageen, serine, methylparaben