• info@duitsedrogistinhuis.nl
 • Grootste assortiment
 • Btw-nummer: NL002501404B70
 • KvK-nummer: 73811157
 • info@duitsedrogistinhuis.nl
 • Grootste assortiment
 • Btw-nummer: NL002501404B70
 • KvK-nummer: 73811157

Mivolis Zeewater Neusspray Sensitive 20 ml

€ 3,27
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Mivolis Zeewater Neusspray Sensitive 20 ml

Mivolis Meerwasser Nasenspray Sensitiv, 20 ml

Mivolis zeewater neusspray sensitive gemaakt van zeezoutoplossing en dexpanthenol wordt gebruikt voor het bevochtigen, verzorgen en reinigen van het neusslijmvlies in droge lucht en in verwarmde en geklimatiseerde ruimtes, waardoor een droge neus wordt voorkomen. Het kan ook worden gebruikt ter ondersteuning van de behandeling van verkoudheid, allergische rhinitis, hooikoorts en een zere neus. De aanwezige ingrediënten geven gevoelige neuzen het vocht dat ze nodig hebben en ondersteunen de regeneratie van de slijmvliezen. Dexpanthenol verzorgt en regenereert daarom het gevoelige neusslijmvlies. De neus kan weer ademen en het schoonmaken van de neus, bijvoorbeeld door de neus te snuiten, wordt gemakkelijker. Zonder eraan te wennen. Mivolis zeewater neusspray sensitive is vrij van conserveermiddelen en alcohol.

 • voor het reinigen, bevochtigen en verzorgen van een droge neus
 • zonder conserveringsmiddelen
  hydraterend
 • met zeezoutoplossing gemaakt van 100% natuurlijk zeezout
 • met dexpanthenol

Gebruiksaanwijzing
Afsluitdop verwijderen. Houd voor het eerste gebruik de fles ondersteboven en activeer het spraysysteem meerdere keren. Wanneer er een gelijkmatige spray ontstaat, is het product klaar voor gebruik. Houd de fles bij gebruik zo rechtop mogelijk. Doseringsinstructies: Gebruik tot 10 keer per dag, indien nodig. Kinderen van 2 tot 6 jaar 1 verstuiving, volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar 1 - 2 verstuivingen in elk neusgat. Adem zachtjes in door je neus (0,14 ml per verstuiving). Indien nodig kan Mivolis zeewater neusspray sensitive worden gebruikt totdat de symptomen verdwijnen (maximaal 30 dagen zonder onderbreking). Om hygiënische redenen en om infecties te voorkomen, raden wij aan om elke doseereenheid door slechts één persoon te gebruiken. Na gebruik is het daarom ook aan te raden om de neusadapter af te vegen en droog te houden. Een eventueel resterend bedrag is om technische redenen en wordt verrekend in de vulhoeveelheid.

Na een neusoperatie of ongeval moet voor gebruik het advies van de arts worden ingewonnen. Als uw symptomen na 7 dagen verergeren of niet verbeteren, dient u een arts te raadplegen. Als u tegelijkertijd met een andere koude spray wordt behandeld, dient u Mivolis zeewater neusspray sensitive een uur van tevoren te gebruiken. Niet gebruiken als u allergisch of overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, of denkt zwanger te zijn, vraag dan uw arts of apotheker om advies voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Ingrediënten
1 ml oplossing bevat: 1 ml isotone oplossing overeenkomend met een 0,9% natriumchlorideoplossing bestaande uit zeezoutoplossing en dexpanthenol. Veganistisch.