• info@duitsedrogistinhuis.nl
 • Grootste assortiment
 • Btw-nummer: NL002501404B70
 • KvK-nummer: 73811157
 • info@duitsedrogistinhuis.nl
 • Grootste assortiment
 • Btw-nummer: NL002501404B70
 • KvK-nummer: 73811157

Mivolis Augen Extra Gezichtsvermogen Dag + Nacht 30 St

€ 5,97
-25%
€ 4,45
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Mivolis Augen Extra Gezichtsvermogen Dag + Nacht 30 St

Mivolis Augen Extra Sehkraft + Schutz, Tag + Nacht, Kapseln, 30 St., 28,8 g

Ons gezichtsvermogen neemt voortdurend af met het ouder worden. Daarnaast kan werken op de computer, langdurig televisiekijken of lezen leiden tot vermoeide ogen of vermoeide ogen. Vitamine B12 helpt vermoeidheid te verminderen en speelt ook een rol bij de celdeling. Ook factoren als droge kamerlucht, onvoldoende verlichting, UV-straling of sigarettenrook belasten de ogen. In het midden van het netvlies van het oog bevindt zich de macula, de zogenaamde "gele vlek". Dit is verantwoordelijk voor de perceptie van kleuren en de scherpte van het beeld. Hier zijn miljoenen fotoreceptorcellen die hun taken alleen goed kunnen uitvoeren als ze voldoende worden voorzien van voedingsstoffen.

De voedingsstoffen zink en vitamine A en B2 in Mivolis Augen Extra ondersteunen het normale gezichtsvermogen - dag en nacht. Zink draagt ​​ook bij tot een normaal vitamine A-metabolisme. Luteïne en zeaxanthine zijn carotenoïden van plantaardige oorsprong die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Ze komen in grote aantallen voor op de gele vlek op het netvlies. Naast de genoemde vitamines en carotenoïden, luteïne en zeaxanthine, bevatten de capsules ook bosbessenpoeder. Vitamine C, E en zink helpen de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

 • Vitamine B2, C, E en zink helpen de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress
 • Vitamine B12 helpt vermoeidheid en vermoeidheid te verminderen
 • Met 10 mg luteïne en 500 µg zeaxanthine
 • Met vitamine A, B2 en zink als bijdrage aan het behoud van een normaal gezichtsvermogen - dag en nacht

Gebruiksaanwijzing:

Zwangere vrouwen dienen voor gebruik hun arts te raadplegen.
Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
Gebruik geen andere vitamine A-bevattende voedingssupplementen. Het is niet aan te raden om andere zinkhoudende voedingssupplementen te consumeren.
Eenmaal daags één capsule ongekauwd met voldoende vloeistof bij de maaltijd innemen.
Niet geschikt voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar.
Het aangegeven aanbevolen verbruik mag niet worden overschreden.

Ingrediënten:

Gelatine (rund), bosbessenpoeder 20,8%, calcium L-ascorbaat (vitamine C), zonnebloemolie, kokosolie, luteïne-zeaxanthine suspensie (saffloerolie, luteïne 20%, zeaxanthine 1%), bijenwas (geel), D- alfa- Tocoferol (vitamine E), zinkcitraattrihydraat, emulgator: lecithine (zonnebloem), bevochtigingsmiddel: glycerine en sorbitol, riboflavine (vitamine B2), vitamine A-palmitaat (vitamine A), cyonocobalamine (vitamine B12), kleurstoffen: ijzeroxiden en ijzerhydroxiden.