• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Mivoli's Droge Hoestpastilles Manuka, 24 St

€ 3,97
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Mivoli's Droge Hoestpastilles Manuka, 24 St

Mivoli's droge hoestpastilles met manukahoningvulling zorgen voor een effectieve hydratatie van de mond, keel en keelholte met hun speciale combinatie van actieve ingrediënten uit kaasjeskruid en IJslands mosextracten. De afzonderlijke actieve ingrediënten leggen als een beschermende film op de geïrriteerde, droge slijmvliezen en verzachten typische verkoudheidssymptomen zoals droge hoest, keelpijn en heesheid op een zachte manier. Als gevolg hiervan wordt de pijn verlicht.

Opmerkingen over gebruik:

Bij de eerste tekenen van verkoudheid lossen volwassenen en kinderen ouder dan 6 jaar langzaam een ​​zuigtablet op in hun mond, meerdere keren per dag, indien nodig. De dagelijkse dosis van 6 zuigtabletten mag niet worden overschreden. Als er na 7 dagen nog steeds geen verbetering is, dient het advies van een arts of apotheker te worden ingewonnen. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Let op de gebruiksaanwijzing. Niet gebruiken na de vervaldatum.

Waarschuwingen:

Als er een bekende overgevoeligheid is voor het preparaat of een van de bestanddelen ervan, of als er een vermoeden bestaat, mag Mivolis Prikkelbare Hoesttabletten met manukahoningvulling niet worden gebruikt. Menthol kan overgevoeligheidsreacties opwekken bij mensen die dienovereenkomstig gesensibiliseerd zijn. Mensen met een allergie voor bijen(producten) of bijensteken mogen het product niet gebruiken. Er zijn geen studies over het gebruik tijdens de zwangerschap, daarom mogen droge hoestpastilles met manukahoningvulling alleen worden ingenomen na overleg met een arts. Dit geneesmiddel bevat sucrose en glucose. Als u weet dat u bepaalde suikers/suikervervangers niet verdraagt, neem dan Mivolis Prikkelbare Hoest Zuigtabletten gevuld met manukahoning alleen in overleg met uw arts of apotheker.

Ingrediënten:

IJslands mosextract, kaasjeskruidextract, vitamine C, sucrose (sucrose), menthol, glucose-fructosestroop, kersensmaak, manukahoning