• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

elmex Tandpasta Sensitive Professional Repair & Prevent, 75 ml

€ 8,97
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

elmex Tandpasta Sensitive Professional Repair & Prevent, 75 ml

elmex Zahnpasta Sensitive Professional Repair & Prevent, 75 ml

De elmex tandpasta sensitive professional repair & prevent met exclusieve PRO-ARGIN formule verlicht uw pijn en voorkomt nieuwe pijn - onmiddellijk\* en permanent. Ons tandvlees beschermt de gevoelige delen van de tanden. Na verloop van tijd gaan ze vaak stap voor stap achteruit. Het resultaat: de blootgestelde nekken van de tanden worden gevoelig voor pijn omdat de natuurlijke bescherming tegen warm, koud, zoet, zuur of aanraking er niet meer is. Dit is precies waar elmex sensitive professional repair & prevent tandpasta om de hoek komt kijken. Het herstelt niet alleen onmiddellijk de gevoelige tandzones\*, maar helpt ook het tandvlees te versterken dankzij de zeer doeltreffende formule met zink. Op deze manier wordt toekomstige pijngevoeligheid voorkomen. De elmex tandpasta sensitive professional repair & prevent biedt u alles wat u van een moderne medische tandpasta voor gevoelige tanden mag verwachten. U profiteert van een uitstekende mondhygiëne en een effectieve en duurzame behandeling van pijngevoelige tanden. \*Voor onmiddellijke verlichting van de pijn, tot 2x daags aanbrengen op de gevoelige tand met uw vingertop en zachtjes inmasseren gedurende 1 minuut.

Instructies

Voor onmiddellijke verlichting van de pijn, tot 2x daags met de vingertop op de gevoelige tand aanbrengen en 1 minuut zachtjes masseren. Voor kinderen jonger dan 12 jaar: Niet met de vingertoppen aanbrengen voor onmiddellijke verlichting van de pijn. Voor langdurige verlichting van de pijn, aanbrengen op een zachte tandenborstel en 2x daags de tanden poetsen. Zorg ervoor dat u alle pijngevoelige gebieden bereikt. Pijnlijke tanden kunnen wijzen op een probleem dat tandheelkundige aandacht behoeft. Voor kinderen tot 6 jaar: Gebruik slechts een hoeveelheid tandpasta ter grootte van een erwt. Om overmatig inslikken te voorkomen, alleen onder toezicht poetsen. Raadpleeg uw tandheelkundig team voor aanvullende fluoride inname.

Waarschuwingen

Sluit de tube na gebruik. Bevat natriummonofluorofosfaat

Ingrediënten

Actief ingrediënt: Arginine 8%. Andere ingrediënten: Calciumcarbonaat, Aqua, Sorbitol, Aroma, Poloxamer 407, Natriummonofluorofosfaat (1450 ppm F-), Cocamidopropyl Betaine, Zinkoxide, Benzyl Alcohol, Cellulosegom, Zinkcitraat, Natriumbicarbonaat, Tetranatriumpyrofosfaat, Xanthaangom, Natriumsacharine, Sucralose, Limoneen, CI 77891. Bevat: 1450 ppm fluoride (natriummonofluorofosfaat).