• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Doppelherz Calcium + Vitamin D3 Tabletten 30 St., 59,8 g

€ 6,57
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Doppel Herz Aktiv Calcium + Vitamine D3

Een optimale toevoer van vitamines en mineralen is een belangrijke voorwaarde voor het welzijn en de prestaties van ons lichaam. Calcium is nodig voor de instandhouding van normale botten en tanden en draagt ​​bij tot een normale spierfunctie en een normale bloedstolling.

Calcium wordt opgeslagen in onze botten. Indien nodig kan het mineraal uit deze bewaarplaats worden vrijgemaakt (bijvoorbeeld bij onvoldoende calciumopname). Calcium is dus actief in ons lichaam. Het wordt geabsorbeerd, opgeslagen in het bot, weer vrijgegeven en moet opnieuw worden toegevoegd om te compenseren. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor voldoende calciumopname via de voeding. Naast calcium bevatten de tabletten van Doppelherz vitamine D en K. Ook deze micronutriënten moeten dagelijks met de voeding worden ingenomen.

Het lichaam kan zelf vitamine D aanmaken door de huid regelmatig aan zonlicht bloot te stellen. Deze eigen productie is echter vaak niet voldoende in onze breedtegraden. Het lichaam maakt daardoor, vooral in de wintermaanden, minder vitamine D aan. De "calciuminstallatiehulp" vitamine D draagt ​​bij tot de normale benutting van calcium. Daarnaast dragen vitamine D en vitamine K bij aan een normaal botonderhoud. De Doppelherz Calcium + Vitamine D3 tabletten bevatten 1200 mg calcium - als dagdosering - bij inname van 2 tabletten per dag, in een verstandige combinatie met vitamine D en vitamine K.

Ingrediënten
Calciumcarbonaat, vulstoffen arabische gom, cellulose en natriumcarboxymethylcellulose, rijstzetmeel, antiklontermiddel siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren en polysorbaat 80, coatingmiddel hydroxypropylmethylcellulose, schellak en talk, kleurstof titaniumdioxide, olijfolie, fytomenadion , cholecalciferol.

Gebruiksaanwijzing
Neem per dag 1 tablet bij de maaltijd met voldoende vloeistof. Bij een calciumarm dieet 2 tabletten per dag.