• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Ajona Tandpasta Concentraat, 25 ml

€ 3,95
-18%
€ 3,25
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Ajona Tandpasta Concentraat 25 ml

Ajona Zahnpasta Konzentrat fluoridfrei, 25 ml

Ajona is een concentraat voor medische tandpasta voor de dagelijkse mondverzorging van tanden, tandvlees en tong. De speciale formule maakt Ajona met veel natuurlijke ingrediënten antibacterieel. Het concentraat is vijf keer productiever dan conventionele tandpasta.

Bewaarinstructies:

AJONA ontwikkelt zijn volledige soepelheid pas bij kamertemperatuur en dient normaliter niet boven 35 ° C bewaard te worden. Als het te veel is afgekoeld, bewaar het dan voor gebruik een tijdje op kamertemperatuur. De tube moet onmiddellijk weer worden gesloten om te voorkomen dat de tandpasta uitdroogt. Een hoeveelheid ter grootte van een linze is voldoende - bij uitstek geschikt voor gebruik met elektrische tandenborstels. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Bevat: menthol, eucalyptol en thymol.

Gebruiksadvies:

Gebruik Ajona minstens twee keer per dag en poets uw tanden ongeveer drie minuten, zodat de hoogwaardige, verzorgende ingrediënten hun volledige effect kunnen ontwikkelen. Ajona is een medisch TOOTHPREAM-CONCENTRAAT en ongeveer vijf keer zo zuinig als normale tandpasta. Gebruik spaarzaam! Een hoeveelheid ter grootte van een linze is voldoende - bij uitstek geschikt voor gebruik met elektrische tandenborstels. Na het eten van zuur voedsel en dranken (fruit, salades, sinaasappelsap, enz.), Moet u ongeveer 30 minuten wachten voordat u uw tanden poetst om het glazuur voldoende tijd te geven om te remineraliseren.

Inhaltsstoffe:

Aqua, Calciumcarbonaat, Glycerine, Natriumbicarbonaat, Natriumlauryl Sulfaat, Ureum, Diammoniumfosfaat, Menthol, Eucalyptol, Anethol, Bisabolol, Pelargonium Graveolens Bloemolie, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Linalool, Mentha Viridis Bladolie, Thymol, Aroma, Calciumcitraat, Natriumsacharine, Algininezuur

Extra productinformatie

Zonder Fluoride
Zonder Fluoride