• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Visolie Hond Kopen 250 ml

€ 18,95
-11%
€ 16,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

dein bestes Aanvullend diervoeder voor honden, 100% pure zalmolie, 250 ml

De nieuwe manier van voeden! Je HELD krijgt wat je HELD nodig heeft! En u beslist, want alleen u kent de behoeften van uw favoriet. Zorgvuldig en liefdevol bereid je elke hero meal individueel en hondvriendelijk met de 4 ingrediënten. Hiervoor komen zacht gestoomd vlees met waardevol en hoogwaardig slachtafval, groenten met fruit of kruiden, olie en een vitamine-mineralenmix in de schaal van uw held - dit is het nieuwe type voeding voor optimale verzorging!

De Hero Meal 100% Pure Zalmolie is een ingrediënt 3 van 4.

- Geen toegevoegde suiker

- Zonder toevoeging van graan

- Zonder toevoeging van conserveermiddelen

- Zonder toevoeging van kleur

- en smaakstoffen

- Ontwikkeld met dierenartsen

- Pure zalmolie uit Noorwegen

- Gebotteld in Duitsland

Al onze helden staan ​​voor alle Heldenmahlzeit-producten - divers en individueel. En omdat je voor elke hero meal alle 4 ingrediënten nodig hebt (100% pure kip of 100% puur rundvlees, 100% pure groentemix met peterselie of appel, 100% pure zalm of 100% pure hennepolie en vitamine-mineralenmix) en van onze drie helden Rudi, Susi en Merlin houden van elk ingrediënt, ze zijn om de beurt op alle producten om ons hun verhalen en heldendaden te vertellen. Onze Heldenmahlzeit-producten zijn zo divers als smaken en zo individueel als behoeften. Ontdek nu wat Rudi, Susi en Merlin als held in hun dagelijks leven op onze producten ervaren.

Samenstelling:

Zalmolie uit Noorwegen

Voedingsadvies:

Deze gegevens zijn richtlijnen. De individuele behoeften variëren afhankelijk van leeftijd, ras, huisvestingsomstandigheden en activiteit. Zorg voor voldoende drinkwater. Analytische componenten:

Vetgehalte 99,8%