• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Visiomax Lenzenvloeistof Peroxide-Oplossing Comfort Super 360ml

€ 14,97
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Visiomax Lenzenvloeistof Peroxide-Oplossing Comfort Super 360 ml

VISIOMAX Peroxidlösung Komfort Super für weiche Kontaktlinsen, mit Kontaktlinsenbehälter, 360 ml

De VISIOMAX Comfort Super peroxide-oplossing is een desinfecterende oplossing voor een bijzonder grondige reiniging en desinfectie van zachte contactlenzen. Het bevat geen bewaarmiddelen en is geschikt voor dagelijks gebruik. Met 45 tabletten om het peroxide te neutraliseren en een lenzendoosje. Klimaatneutraal product inclusief verpakking, vervolgens CO2-gecompenseerd door ondersteuning van een klimaatbeschermingsproject.

Gebruiksaanwijzing
VISIOMAX Comfort Super is een peroxide-oplossing voor een bijzonder grondige desinfectie en reiniging van zachte contactlenzen. Zonder conserveermiddelen. Voor dagelijks gebruik. Met tabletten om het peroxide te neutraliseren.

waarschuwing
Eenmaal geopend, niet meer gebruiken na 60 dagen of na de vervaldatum. Gebruik het product niet als de verzegeling ontbreekt of beschadigd is. Sluit de fles altijd goed af. Gebruik de oplossing nooit zonder een neutraliserende tablet! Breng de oplossing niet in direct contact met de ogen. Bij huidcontact met veel water afspoelen. Niet mengen met andere oplossingen, niet inslikken. Gebruik nooit gebruikte oplossing opnieuw. Spoel lenzen en lenzenhouders niet af met kraanwater. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Bij intolerantie of irritatie contactlenzen uitdoen en oogarts/specialist raadplegen. Gebruik van oogmedicatie in overleg met de oogarts. Informeer de contactlensspecialist voor het eerste gebruik of bij verandering van zorgsysteem. Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaar op kamertemperatuur.

Ingrediënten
Desinfecterende oplossing, H2O2