• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

SUNDANCE Zonneoliespray LSF6 200 ml

€ 4,47
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

SUNDANCE Zonneoliespray LSF6 200 ml

De SUNDANCE zonnebrandolie spray SPF 6 geeft de huid een zijdezachte glans. Het UVA + UVB-filtersysteem beschermt onmiddellijk en betrouwbaar tegen zonnebrand. De zonneoliespray is waterdicht* en voorkomt bij regelmatig gebruik ook vroegtijdige, door licht veroorzaakte huidveroudering.
* Onafhankelijk testinstituut bevestigd: na 40 minuten in het water is nog minimaal 50% van de geadverteerde zonbeschermingsfactor van toepassing.
Ter bescherming van koraalriffen en wateren zijn alle zonbeschermingsproducten van onze dm-merken SUNDANCE, alverde en babylove vrij van de lichtbeschermingsfilters octinoxaat en oxybenzone, conform de Hawaii Reef Act (SB 2571).

Gebruiksaanwijzing:

Schudden voor gebruik. Breng de zonnebrandcrème royaal aan voordat je gaat zonnebaden. Meerdere keren aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral tijdens het zweten of na het zwemmen . Vermijd intense middagzon. Bescherm baby's en jonge kinderen tegen direct zonlicht, gebruik zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor (Factor groter dan 25) en beschermende kleding. Zelfs zonnebrandmiddelen met hoge zonbeschermingsfactoren bieden geen volledige bescherming tegen UV-stralen. Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet als je een zonnebrand gebruikt. Elke zonnebrand beschadigt de huid en moet worden vermeden. Overmatig zonnen vormt een ernstig gezondheidsrisico. Vermijd contact met de ogen. Alleen toepassen op intacte huid. Laat zonnebrandcrème volledig intrekken, vooral voordat je het water in gaat. Contact met kleding vermijden.

Ingrediënten:

Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Palmitate, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Tocopheryl Acetate, Parfum, Limonene