• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

SUNDANCE Zonnemelk kids, MED ultra sensitive, LSF 50+, 200 ml

€ 11,97
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

SUNDANCE Zonnemelk kids, MED ultra sensitive, LSF 50+, 200 ml

De zonnemelk MED Ultra Sensitiv Kids SPF 50+ van SUNDANCE is ontwikkeld voor de bijzonder zongevoelige, ongebruinde en ultragevoelige kinderhuid.

Het is afgestemd op de behoeften van de gevoelige baby- en kinderhuid en is getest en aanbevolen door de Duitse Allergie- en Astmavereniging en is geschikt voor mensen met een neiging tot Mallorca-acne, zonneallergie (polymorfe lichtuitbarsting), psoriasis en voor de diabetische huid en patiënten met neurodermitis.

De zonnemelk biedt onmiddellijke en betrouwbare bescherming.

Glycerine en vitamine E geven ook de tere kinderhuid de verzorging die ze nodig heeft.

De melk is gemakkelijk uit te smeren zonder te bleken

Waarschuwingen:

Laat zonnebrandcrème volledig intrekken.

Vermijd contact met kleding, textiel en oppervlakken.

Vorming van permanente contactmarkeringen of veranderingen zijn mogelijk, zelfs na volledige absorptie. Breng royaal zonnebrandcrème aan voordat u in de zon gaat. Kleine applicatiehoeveelheden verminderen de beschermende prestaties aanzienlijk.

Meerdere keren opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral bij zweten of na het zwemmen en afdrogen. Vermijd intense middagzon.

Bescherm baby's en kleine kinderen tegen direct zonlicht, gebruik zonnebrandcrème met een hoge zonbeschermingsfactor (SPF groter dan 25) en beschermende kleding. Zelfs zonnebrandmiddelen met een hoge zonbeschermingsfactor bieden geen volledige bescherming tegen UV-stralen. Blijf ondanks het gebruik van een zonnebrandcrème niet te lang in de zon. Elke zonnebrand veroorzaakt blijvende schade aan de huid en moet worden vermeden. Overmatig zonnebaden is een ernstig gevaar voor de gezondheid Aanraking met de ogen vermijden. Alleen aanbrengen op intacte huid. Laat zonnebrandcrème volledig intrekken, vooral voordat u in het water gaat.

Ingrediënten:

Aqua, alcohol, dibutyladipaat, C12-15 alkylbenzoaat, diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoaat, glycerine, ethylhexylsalicytaat, diethylhexylbutamidotriazon, propylheptylcaprylaat, fenylbenzimidazolsulfonzuur, coVP/hexadeceen-copolymeer, trifenyl-bifenyleen-copolymeer, , Microkristallijne cellulose, tocoferylacetaat, natriumhydroxide, caprylylglycol, xanthaangom, acrylaten/C10-30 alkylacrylaat-crosspolymeer, ethylhexylglycerol, galactoarabinan, hydroxyacetofenon, dinatrium-EDTA, cellulosegom, tocoferol