• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

SUNDANCE Zonnebrandcrème gel MED Ultra Sensitive LSF 50+, 150 ml

€ 9,39
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

SUNDANCE MED Zonnebrandcrème-gel Ultra Sensitive LSF50+ 150 ml

SUNDANCE Sonnencreme Gel, MED ultra sensitiv, LSF 50+, 150 ml

Voor de ongebruinde, bijzonder zongevoelige huid: de SUNDANCE MED zonnecrèmegel SPF 50+ is waterdicht** en biedt onmiddellijke bescherming direct na het aanbrengen. De lichte geltextuur trekt snel in zonder te plakken. De zonnecrèmegel is geschikt voor mensen met een neiging tot Mallorca-acne, zonneallergie* (* polymorfe lichte dermatose), psoriasis en diabetische huid. Het is ook geschikt voor atopische dermatitis en vermindert het risico op door de zon veroorzaakte huidirritaties.

** Onafhankelijk testinstituut bevestigd: na 40 minuten in het water is nog minimaal 50% van de geadverteerde zonbeschermingsfactor van toepassing.

Ter bescherming van koraalriffen en wateren zijn alle zonbeschermingsproducten van onze dm-merken SUNDANCE, alverde en babylove vrij van de lichtbeschermingsfilters octinoxaat en oxybenzone, conform de Hawaii Reef Act (SB 2571).

Gebruiksaanwijzing:

Breng de zonnebrandcrème royaal aan voordat je gaat zonnebaden. Meerdere keren aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral tijdens het zweten of na het zwemmen . Vermijd intense middagzon. Bescherm baby's en jonge kinderen tegen direct zonlicht, gebruik zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor (Factor groter dan 25) en beschermende kleding. Zelfs zonnebrandmiddelen met hoge zonbeschermingsfactoren bieden geen volledige bescherming tegen UV-stralen. Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet als je een zonnebrand gebruikt. Elke zonnebrand beschadigt de huid en moet worden vermeden. Overmatig zonnen vormt een ernstig gezondheidsrisico. Vermijd contact met de ogen. Alleen toepassen op intacte huid. Laat zonnebrandcrème volledig intrekken, vooral voordat je het water in gaat. Contact met kleding vermijden.

Ingrediënten:

Aqua, Alcohol Denat., Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Propylheptyl Caprylate, VP/Hexadecene Copolymer, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Triacontanyl PVP, Phenylbenzimidazool S sulfonzuur, Tocoferylacetaat, acrylatencopolymeer, microkristallijne cellulose, caprylylglycol, natriumhydroxide, galactoarabinan, dinatrium-EDTA, ethylhexylglycerine, cellulosegom, acrylaten/C10-30 alkylacrylaat-kruispolymeer, citroenzuur, tocoferol.