• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Sundance Sunspray Kids MED Ultra Sensitive SPF 50+ 200 ml

€ 10,95
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Sundance Sunspray Kids MED Ultra Sensitive SPF 50+ 200 ml

SUNDANCESonnenspray Kids MED ultra sensitiv, LSF 50+, 200 ml

De zonnespray kids, MED ultra sensitive, LSF 50+ van SUNDANCE is ontwikkeld voor de bijzonder zongevoelige, ongebruinde en gevoelige baby- en kinderhuid. Het is waterdicht (bevestigd door een onafhankelijk testinstituut: na 40 minuten in het water te hebben gelegen, is nog minimaal 50% van de geadverteerde zonbescherming aanwezig). De zonnespray voldoet aan de Hawaii Reef Law (zonder de UV-filters octinoxate en oxybenzone).

Gebruiksaanwijzing
Schudden voor gebruik. Breng zonnebrandcrème royaal aan voordat u de zon in gaat. Kleine toepassingshoeveelheden verminderen de beschermende werking aanzienlijk. Meerdere keren opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral bij zweten of na het zwemmen en afdrogen. Vermijd intense middagzon. Bescherm baby's en kleine kinderen tegen direct zonlicht, gebruik zonnebrandcrème met een hoge zonbeschermingsfactor (SPF groter dan 25) en beschermende kleding. Zelfs zonnebrandmiddelen met hoge zonbeschermingsfactoren bieden geen volledige bescherming tegen UV-stralen. Blijf ondanks het gebruik van een zonnebrandcrème niet te lang in de zon. Elke zonnebrand veroorzaakt blijvende schade aan de huid en moet worden vermeden. Overmatig zonnebaden is een ernstig gevaar voor de gezondheid.Spuit niet rechtstreeks op het gezicht of de ogen. Laat zonnebrandcrème volledig intrekken, vooral voordat u in het water gaat. Vermijd contact met kleding, textiel en oppervlakken. Vorming van permanente contactsporen of veranderingen zijn mogelijk, zelfs na volledige absorptie.

Ingrediënten
Aqua, dibutyladipaat, diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoaat, glycerine, C12-15-alkylbenzoaat, ethylhexylsalicylaat, ethylhexyltriazon, fenylbenzimidazoolsulfonzuur, propylheptylcaprylaat, VP/hexadeceencopolymeer, bis-ethylhexyloxyfenol methoxyfenyltriazine, triacontanyl PVP, tocofe rylacetaat, caprylylglycol , Microkristallijne cellulose, natriumhydroxide, acrylaatcopolymeer, dinatrium-EDTA, galactoarabinan, cellulosegom, caprylhydroxamzuur, acrylaat/C10-30 alkylacrylaat-kruispolymeer, citroenzuur, tocoferol.