• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

St. Moriz Zelfbruinende mousse transparant, 200 ml

€ 13,97
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

St. Moriz Zelfbruinende mousse transparant, 200 ml

St. Moriz Selbstbräuner Mousse transparent, 200 ml

  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Transparant
  • Geeft geen vlekken op kleding

Met de transparante zelfbruinende mousse van St. Moriz kunt u zelf de intensiteit van de bruining bepalen. Aangezien het product niet voorgekleurd is, kunt u onmiddellijk zien wanneer de perfecte bruining is bereikt. Het is zeer gemakkelijk aan te brengen en door de transparante kleur geeft het geen vlekken op kleding. Tegelijkertijd zorgen aloë vera en vitamine E voor een perfect gevoede huid.

Instructies

Voor een streeploos resultaat moet de huid ten minste 24 uur voor gebruik van de zelfbruiner worden geschoren en geëxfolieerd. De fles goed schudden voor gebruik. Giet een beetje mousse op een handschoen en breng het gelijkmatig aan op het lichaam en gezicht met ronddraaiende bewegingen. Buig ellebogen en knieën tijdens het aanbrengen om strepen te voorkomen. De bruining begint zich na ca. 1 uur te ontwikkelen en heeft zijn maximale intensiteit bereikt na ca. 8 uur aanbrengen. Als de gewenste tint is bereikt voor het einde van deze tijd, douche dan de zelfbruiner af om het bruiningsproces te stoppen. Gebruik indien mogelijk geen douchegel/shampoo. Vermijd contact met water, zweten en het aanbrengen van andere producten op de huid tijdens de inwerktijd.

Waarschuwingen

Houd het product uit de buurt van kinderen. Alleen gebruiken volgens de gebruiksaanwijzing. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen. Het wordt aanbevolen het product vóór het eerste gebruik op een kleine plaats op het lichaam te testen. Als huidirritatie optreedt, wordt aanbevolen het gebruik onmiddellijk te staken. Dit product bevat geen zonnefilter en beschermt niet tegen zonnebrand. Herhaalde onbeschermde blootstelling aan de zon kan het risico op huidveroudering, huidkanker en andere nadelige gezondheidseffecten verhogen. Vorming van permanente contactvlekken op textiel en oppervlakken mogelijk.

Ingrediënten

Aqua (Water), Dihydroxyaceton, Propyleenglycol, Decyl Glucoside, Fenoxyethanol, Polysorbaat 20, Dimethyl Isosorbide, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum (Geur), Natrium Metabisulfiet, Ethylhexylglycerine, Tocoferylacetaat, citroenzuur, Aloë Barbadensisbladextract, glycerine, limoneen, linalool, benzylsalicylaat, tocoferol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, gehydrogeneerd palmglyceridencitraat.