• info@duitsedrogistinhuis.nl
 • Grootste assortiment
 • Btw-nummer: NL002501404B70
 • KvK-nummer: 73811157
 • info@duitsedrogistinhuis.nl
 • Grootste assortiment
 • Btw-nummer: NL002501404B70
 • KvK-nummer: 73811157

St. Moriz Zelfbruinende mousse medium, 200 ml

€ 11,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

St. Moriz Zelfbruinende mousse medium, 200 ml

St. Moriz Selbstbräuner Mousse medium, 200 ml

 • Voor lichte huidtypes
 • Zeer gemakkelijk aan te brengen dankzij de kleur van de applicator
 • Met aloë vera & vitamine E voor huidverzorging
 • Veganistische formule

De St. Moriz Self-Tanning Mousse Medium zorgt voor een stralend mooi gebruinde huidteint. Dankzij de voorgekleurde applicator is gelijkmatig aanbrengen heel eenvoudig. Bovendien wordt de huid perfect verzorgd door de krachtige combinatie van aloë vera en vitamine E en voelt zijdezacht aan.

Instructies

Vóór het aanbrengen is het aanbevolen een huidpeeling uit te voeren. Daarna moeten de huidzones die vaak te lijden hebben van droogte, zoals ellebogen, knieën of enkels, worden ingesmeerd met een bodylotion. Bij het aanbrengen is het belangrijk om geschikte handschoenen of de St. Moriz applicatorhandschoen te dragen om de handen te beschermen tegen mogelijke verkleuring. De gesloten fles goed schudden voor gebruik. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid zelfbruinende mousse aan op de handschoen en verdeel deze gelijkmatig over het lichaam, en indien gewenst over het gezicht, met ronddraaiende bewegingen. De zelfbruiner heeft ongeveer 4-6 uur nodig om zijn effect te ontwikkelen. Gedurende deze tijd moet contact met water, zweten of het gebruik van andere huidverzorgingsproducten worden vermeden. Na de inwerktijd kan de zelfbruiner met warm water worden afgewassen. Gebruik voor het beste resultaat geen zeep, douchegels of shampoos.Minder bekijken

Waarschuwingen

Houd het product uit de buurt van kinderen. Alleen gebruiken volgens de gebruiksaanwijzing. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen. Het wordt aanbevolen het product vóór het eerste gebruik op een kleine plaats op het lichaam te testen. Als huidirritatie optreedt, wordt aanbevolen het gebruik onmiddellijk te staken. Dit product bevat geen zonnefilter en beschermt niet tegen zonnebrand. Herhaalde onbeschermde blootstelling aan de zon kan het risico op huidveroudering, huidkanker en andere nadelige gezondheidseffecten verhogen. Vorming van permanente contactvlekken op textiel en oppervlakken mogelijk.

Ingrediënten

Aqua (water), dihydroxyaceton, propyleenglycol, ethoxydiglycol, cocamidopropyl betaïne, fenoxyethanol, polysorbaat 20, natriumchloride, parfum (geur), natriummetabisulfiet, ethylhexylglycerine, glycerine, coco-glucoside, glyceryl oleaat, Tocoferylacetaat, Aloë Barbadensisbladextract, natriumbenzoaat, limoneen, citroenzuur, linalool, benzylsalicylaat, kaliumsorbaat, tocoferol, gehydrogeneerd palmglyceridencitraat, CI 16035 (rood 40), CI 19140 (geel 5), CI 42090 (blauw 1).