• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

St. Moriz Professional Golden Glow Tanning Moisturiser, 200 ml

€ 13,97
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

St. Moriz Professional Golden Glow Tanning Moisturiser, 200 ml

St. Moriz Bodylotion mit Selbstbräuner 'daily tanning moisturiser' light, 200 ml

  • Stap voor stap naar de perfecte bruine kleur
  • Professioneel en streeploos bruin
  • Waterdicht en langdurig bruin

De St. Moriz Professional Lotion met zelfbruinend effect is een unieke mix van actieve bruiningsstoffen voor een donkerdere, meer stralende huidteint. De lotion bouwt geleidelijk aan een professionele, streeploze, watervaste en langdurige bruine kleur op. Hoe vaker de lotion wordt aangebracht, hoe donkerder de teint wordt. Het is zeer gemakkelijk te gebruiken en daarom ideaal voor beginners. Breng de lotion zowel op het lichaam als op het gezicht aan. De huid wordt tegelijkertijd verzorgd door de aloë vera die in de lotion zit.

Instructies

Vóór het aanbrengen is het aanbevolen een huidpeeling uit te voeren. Bij het aanbrengen is het raadzaam om geschikte handschoenen of de St. Moriz applicatorhandschoen te dragen om de handen te beschermen tegen mogelijke verkleuring. De gesloten fles goed schudden voor gebruik. Giet vervolgens een kleine hoeveelheid zelfbruinende lotion op de handschoen en verdeel deze gelijkmatig over het lichaam, en indien gewenst over het gezicht, met ronddraaiende bewegingen. De zelfbruinende lotion heeft ongeveer 4-6 uur nodig om in te werken. Gedurende deze tijd moet contact met water, zweten of het gebruik van andere huidverzorgingsproducten worden vermeden. Afwassen achteraf is niet nodig.

Waarschuwingen

Houd het product uit de buurt van kinderen. Alleen gebruiken volgens de gebruiksaanwijzing. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen. Het wordt aanbevolen het product vóór het eerste gebruik op een kleine plaats op het lichaam te testen. Als huidirritatie optreedt, wordt aanbevolen het gebruik onmiddellijk te staken. Dit product bevat geen zonnefilter en beschermt niet tegen zonnebrand. Herhaalde onbeschermde blootstelling aan de zon kan het risico op huidveroudering, huidkanker en andere nadelige gezondheidseffecten verhogen. Vorming van permanente contactvlekken op textiel en oppervlakken mogelijk.

Ingrediënten

Aqua (water), propyleenglycol, isopropylmyristaat, glycerine, dihydroxyaceton, stearinezuur, cetearylalcohol, hydroxyethylacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraat copolymeer, glycerylstearaat SE, isohexadecaan, fenoxyethanol, dimethicone, Panthenol, Xanthaangom, Parfum (geur), Polysorbaat 60, Ethylhexylglycerine, Natrium Isostearaat, Tocoferylacetaat, Limoneen, Aloë Barbadensisbladextract, Linalool, Benzylsalicylaat, Sucrose, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Karamel.