• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Schaebens Omega 3 Premium + Vitamine E Capsules 90 Stuks

€ 11,95
-18%
€ 9,79
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Schaebens Omega 3 Premium + Vitamine E Capsules 90 Stuks

Schaebens Omega 3 Lachs- & Fischöl Kapseln 90 St., 79 g

Voor een hart-gezond dieet¹
voor het behoud van de hersenfunctie²
om gezichtsvermogen te behouden³
voor celbescherming 4
slechts 1 capsule per dag
In de westerse industrielanden is het voedingspatroon van veel mensen niet altijd in evenwicht. Bijvoorbeeld, in termen van totale energieopname, het aandeel van bepaalde meervoudig onverzadigde vetzuren zoals omega-3 vetzuren die het menselijk lichaam niet of slechts in onvoldoende hoeveelheden zichzelf te laag zijn.

Meer weergeven

Het eicosapentaeenzuur voornamelijk in koud water vis (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) behoren tot de omega-3 vetzuur dat in de voeding worden toegevoerd. ¹ EPA en DHA dragen bij aan de normale hartfunctie. ²DHA draagt ​​bij aan het behoud van de normale hersenfunctie. "DHA draagt ​​bij aan het behoud van een normaal gezichtsvermogen.

Bijvoorbeeld, de behoefte aan omega-3 vetzuren kan worden gedekt door 2 tot 3 vismeel (bijv. Zalm) per week. Omdat dit niet altijd mogelijk is, kunt u Schaebens Omega-3 Premium-capsules gebruiken voor een verstandig supplement met omega-3-vetzuren.

Bovendien bevat elke capsule 11 mg vitamine E. 4 Vitamine E helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Ingrediënten:

Omega-3 concentraat (71,9%) (verkregen door FISH - (69,7%) en ZALMOLIE (2,2%)), runder gelatine, bevochtigingsmiddel glycerine, DL-alfa-tocoferolacetaat (vitamine E). Vrij van gluten en lactose.

Gebruiksaanwijzing:

Voedingssupplementen kunnen een evenwichtig, gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl niet vervangen. De aanbeveling voor dagelijks gebruik mag niet worden overschreden. Het positieve effect op de hartfunctie wordt bereikt met een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. De gunstige effecten op de hersenfunctie en het gezichtsvermogen worden bereikt met een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Buiten het bereik van kinderen houden. Blijf koel, droog en beschermd tegen licht. Aanbevelingen voor gebruik: Neem 1 capsule per dag voor een maaltijd, heel doorgeslikt met wat vloeistof. Schaebens Omega-3 Premium-capsules bevatten 650 mg omega-3-concentraat per capsule met ten minste 195 mg omega-3-vetzuren. Bovendien bevat elke capsule 11 mg vitamine E. Inhoud: 81 g / 90 capsules