• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Neutrogena Retinol Boost Nachtcrème, 50 ml

€ 18,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

NEUTROGENA RETINOL BOOST NACHTCRÈME , 50 ml

De Neutrogena Retinol Boost Nachtcrème is een uiterst snel intrekkende anti-aging nachtverzorging met pur Retinol, mirtebladextract en hyaluronzuur en zorgt voor een jongere en gezond uitziende huid.

Deze resultaatgerichte nachtcrème bestrijdt zichtbare tekenen van huidveroudering: rimpels, afgenomen strakheid, vermoeide huid, droogheid en pigmentvlekken.
Je huid straalt meer en wordt optimaal gehydrateerd.

Over Neutrogena Retinol Boost Nachtcrème:
• Neutrogena Retinal Boost nachtcrème trekt snel in je huid en bestrijdt al na één week de zichtbare tekenen van huidveroudering: rimpels, verminderde stevigheid, vermoeide huid, droogheid en pigmentvlekken.*
• De unieke formule van deze anti-aging nachtcrème combineert pure Retinol om de collageenproductie te bevorderen, mirtebladextract om de effectiviteit te verhogen en hyaluronzuur voor een intensieve hydratatie en een vollere huid.
• Deze vochtinbrengende nachtcrème is zo effectief dat al na één week bij 100% van de vrouwelijke proefpersonen een zichtbaar resultaat bevestigd werd.*
• Masseer ‘s avonds twee pompjes crème in op je gezicht en hals.
Gebruiksaanwijzing:
Masseer ‘s avonds twee pompjes van deze nachtcrème in op je gezicht en hals. Voor een optimale bewaring van uw anti-aging crème, draai de dop na gebruik van de fles naar de ‘gesloten’ stand.
Gebruikte je nog nooit Retinol?
Dan is het belangrijk om Retinol geleidelijk in je huidverzorgingsroutine te introduceren. Breng de eerste week twee nachten de verzorgende crème aan op je gezicht. Verhoog tijdens de volgende weken je gebruik naar drie nachten per week. Verdraagt je huid dit goed, gebruik hem dan elke avond.
Waarschuwing:
De huid kan rood of warm worden, tintelen of schilferen. Dit zijn normale, tijdelijke indicaties dat de formule werkt. Veroorzaken de effecten ongemak, beperk het gebruik dan tot een keer om de twee dagen tot je huid zich aanpast. Past je huid zich niet aan, stop het gebruik er dan van. Vermijd contact met je ogen. Gebruik je alleen de Neutrogena Retinol Boost nachtcrème, breng de volgende ochtend een zonnecrème aan, want Retinol kan de gevoeligheid voor de zon verhogen.
Ingrediënten:
Aqua, pentaerythrityltetraethylhexanoaat, dimethicon, glycerine, PPG-15-stearylether, stearylalcohol, cetearylalcohol, butyleenglycol, ceteareth-20, isohexadecaan, retinol, gehydrolyseerd myrtus-communisbladextract, capryl-/caprinezuurtriglyceride, ethylglycerine, sylodiumhexal , polyacrylamide, cellulose, C13-14-isoparaffine, laureth-7, dimethiconcrosspolymeer, ammonium-acryloyldimethyltauraat/VP copolymeer, dinatrium EDTA, natriumhydroxide, BHT, ascorbinezuur, fenoxyethanol, chloorfenesine, parfum. [PR-0003168]

Extra productinformatie

Met retinol
Met retinol