• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Mondkapjes Type 2 Duitsland FFP2 2 Stuks

€ 4,95
-20%
€ 3,95
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Mondkapjes Type 2 Duitsland FFP2 Kopen -

Mivolis ffp2 Masker Kopen 2 Stuks

Het Mivolis FFP2-masker is geschikt voor bescherming tegen alle soorten deeltjes (zoals micro-organismen, stof, rook, nevel) en is gemaakt van huidvriendelijk, zacht materiaal. Met individueel aanpasbare neusklem voor alle gezichtsvormen en maten. Voldoet aan EN 149: 2001 A1: 2009; Verordening (EU) 2016

Bewaarinstructies:

Bewaring: Bewaren bij kamertemperatuur met een relatieve vochtigheid van max. 80%. Beschermen tegen vuur, regen, zuren, logen en direct zonlicht.

Gebruiksadvies:

Opmerkingen: Niet geschikt voor bescherming tegen schadelijke gassen of stoom, zuurstofvrije omgevingen, activiteiten onder water, redding, brandbestrijding en werkplekken met open vuur (bijv. Las- of gietwerkzaamheden). Het filterelement kan niet worden vervangen. Toepassing: Controleer de draagwijze en de luchtdoorlatendheid voor het eerste gebruik. Gebruik het masker niet als het beschadigd of vervuild is. 1. Houd het masker met één hand vast door het neusstuk met uw vingertoppen vast te pakken. 2. Plaats het masker op uw gezicht met het neusstuk op de brug van uw neus. 3. Trek de band over uw oren en pas deze overeenkomstig aan. 4. Vorm de neusklem met beide handen naar de vorm van uw neus en controleer of hij past. Houd beide handen voor het masker en adem krachtig uit. Als er lucht rond uw neus zit, duwt u het neusstuk strakker. 5. Om de maskers te verwijderen, houdt u ze met uw vingertoppen bij het neusstuk vast en trekt u de bandjes voorzichtig van uw oren. Vervang het masker zodra u voelt dat uw ademhalingsweerstand is toegenomen of dat het masker is verontreinigd, bijvoorbeeld door bloed of zweet. Uitsluitend voor eenmalig gebruik.