• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • LEVERTIJD: 1-3 WERKDAGEN
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • LEVERTIJD: 1-3 WERKDAGEN
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Mivolis Warme Vlierbessendrank, 20 st. 100 g

€ 3,97
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Mivolis Warme Vlierbessendrank 20st

Mivolis Heißer Holunder, Portionssticks 20 St., 100 g

Mivolis Hete Vlierbessendrank bevat vitamine C en zink ter ondersteuning van de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine C vervult verschillende taken in het lichaam, waaronder het helpen beschermen van cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine C kan niet door het lichaam zelf worden aangemaakt en kan ook niet lang worden bewaard. Een voldoende aanbod is dus verstandig. Zink is een belangrijk sporenelement dat betrokken is bij tal van stofwisselingsprocessen. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt ​​ook bij aan de bescherming van celcomponenten tegen oxidatieve stress. Als warme drank is Mivoli's Hot Elderberry bijzonder heilzaam en verwarmend tijdens het koude seizoen. Koud gedronken is het smakelijke drankje zelfs op warme dagen verfrissend. De stevioglycosiden van de steviaplant ronden de aangenaam fruitige smaak af.

Gebruiksaanwijzing
Voor het bereiden van een warme en koude drank. Giet eenmaal per dag 150 ml heet of koud water over de inhoud van één stick, roer en drink. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden. Afzien van het nemen van andere voedingssupplementen die zink bevatten. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Niet geschikt voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar.

Ingrediënten
Suiker, L-ascorbinezuur (vitamine C), vlierbessenpoeder (4,4%), voedingszuur: citroenzuur, voedingskleurstof (wortel- en hibiscusconcentraat), vlierbessenaroma, zinkcitraat, lossingsmiddel: tricalciumfosfaat, zoetstof: steviolglycosiden, lossingsmiddel middel: magnesiumzouten van vetzuren.