• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Mivolis Vegetariërs Veganisten Vitamines + Mineralen, 30st

Adviesprijs€ 8,07
-26%
€ 5,95
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Mivolis Vegetariërs Veganisten Vitamines + Mineralen, 30st

Mivolis Vegetarier und Veganer Vitamine + Mineralstoffe, Tabletten 30

Steeds meer mensen kiezen ervoor om volledig zonder dierlijk voedsel te eten. Het kan voorkomen dat de inname van bepaalde vitamines en mineralen niet altijd optimaal is. Mivolis vegetarische en veganistische depottabletten bevatten geselecteerde micronutriënten en helpen de behoefte aan deze vorm van voeding in evenwicht te brengen. Vooral vitamine B12 komt alleen in significante hoeveelheden voor in dierlijk voedsel en verdient daarom speciale aandacht., Vitamine B12 en B2 spelen een rol bij de energiestofwisseling en de werking van het zenuwstelsel. Daarnaast zijn ijzer en vitamine B12 ook betrokken bij de vorming van rode bloedcellen en de werking van het immuunsysteem. Calcium en vitamine D zijn nodig voor de instandhouding van normale botten en dragen bij tot de instandhouding van een normale spierfunctie. De sporenelementen jodium en selenium dragen bij aan een normale schildklierfunctie. Jodium als bestanddeel van de schildklierhormonen is z. B. belangrijk voor de energiestofwisseling. Zink vervult ook veel functies in het lichaam, b.v. B. voor het behoud van gezichtsvermogen en botten, maar ook voor huid, haar en nagels en voor de immuunfunctie. Dankzij de speciaal ontwikkelde depottechnologie komen de voedingsstoffen met een vertraging vrij.

  • Met geselecteerde micronutriënten zoals vitamine B12 en ijzer
  • Aanvulling op het vegetarische en veganistische dieet
  • Met depoteffect

Gebruiksaanwijzing:

Neem dagelijks 1 capsule met vloeistof (bijv. ½ glas water). De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden. Gebruik geen andere zinkhoudende voedingssupplementen. Het product is niet geschikt voor zwangere vrouwen.
Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding of een gezonde levensstijl. Niet geschikt voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar.

Ingrediënten:

Calciumcarbonaat, vulstof sorbitol, coatingmiddel hydroxypropylmethylcellulose, maltodextrine, ijzerfumaraat (ijzer), volledig gehydrogeneerde koolzaadolie, vulstof mannitol, scheidingsmiddel magnesiumzouten van vetzuren, zinkoxide (zink), kokosolie, riboflavine (vitamine B2), natriumseleniet (selenium), kaliumjodide (jodium) cyanocobalamine (vitamine B12), ergocalciferol (vitamine D2), bevochtigingsmiddel glycerine.