• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Mivolis Neusspoelzout 60 Stuks

€ 9,97
-7%
€ 9,27
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Mivolis Neusspoelzout 60 St

Mivolis Nasenspülsalz, 60 St

Neusspoelen heeft een millennia-oude traditie in culturen uit het Verre Oosten. De neus spoelen met zout water is een eenvoudige en zeer effectieve manier om voorzichtig maar grondig irriterende of vreemde deeltjes uit de neusslijmvliezen te verwijderen. B. stof, allergenen of ziekteverwekkers. Naast de reinigende werking worden ook de neusslijmvliezen bevochtigd, wat hun natuurlijke functie ondersteunt. Neusspoelen met Mivolis neusspoelzout is geschikt voor de volgende toepassingsgebieden: Voor intensieve en grondige reiniging en bevochtiging van het neusslijmvlies. Als preventieve en ondersteunende maatregel bij verkoudheid. Bij verhoogd pollengetal en veel stof en vuil Mivolis neusspoelzout is ook geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen Geschikt voor 3 jaar.

  • Voor preventie tijdens het koude seizoen
  • Ook geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen vanaf 3 jaar
  • geschikt voor elke 250 ml neusdouche

Gebruiksaanwijzing:

Contra-indicaties: Frequente en overvloedige neusbloedingen, ernstige verwondingen aan de neusholten of operaties met directe verbindingen met de vloeistofruimten van de hersenen. Opmerking voor speciale patiëntengroepen: Mivolis neusspoelzout kan worden gebruikt bij zwangerschap en borstvoeding, evenals bij kinderen en ouderen, indien gebruikt zoals voorgeschreven.
Dosering en wijze van aanbrengen: Mivolis neusspoelzout wordt gebruikt om een ​​neusspoeloplossing te bereiden. Hiervoor wordt de inhoud van een zakje Mivolis neusspoelzout opgelost in 250 ml warm water (in ieder geval drinkwaterkwaliteit!) en wordt de neus ermee gespoeld.
Het water dat wordt gebruikt om de spoeloplossing te produceren, mag niet warmer zijn dan 50 ° C, moet ten minste van drinkwaterkwaliteit zijn en moet altijd vers zijn. Voor bijzonder blootgestelde patiënten (bijv. patiënten met cystische fibrose of degenen die onlangs zijn geopereerd in de eerste 3 dagen na de operatie) en als de kwaliteit van het drinkwater onduidelijk is, moet steriel of gekookt water worden gebruikt. De neusspoeling kan tot 3 keer per dag worden uitgevoerd met telkens 250 ml oplossing. In de regel wordt het gebruik van een in de handel verkrijgbare neusdouche aanbevolen. Neusspoeling met Mivolis neusspoelzout kan bij reglementair gebruik onbeperkt worden uitgevoerd.
Toepassingsgebieden: Voor intensieve en grondige reiniging en bevochtiging van het neusslijmvlies, als preventieve en ondersteunende maatregel bij verkoudheid, voor een verhoogd pollengetal en voor zware stof- en vuilvervuiling.

Ingrediënten:

100% natriumchloride Ph. Eur., Bevat geen bewaarmiddelen en/of stromingsregelaars