• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • WIJ LEVEREN IN NEDERLAND & BELGIE
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • WIJ LEVEREN IN NEDERLAND & BELGIE
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Mivolis Natuurgember Capsules 60 Stuks 31 g - Mivolis Nature Ingwer

€ 12,95

incl. btw, plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Mivolis Natuurgember Capsules 60 Stuks 31 g

Mivolis natuurgember is gemaakt van puur plantaardige bronnen en bevat geen dierlijke toevoegingen. De transparante capsuleschalen zijn veganistisch en bestaan ​​uit 100% hernieuwbare cellulose. De pot (zonder deksel) is gemaakt van minimaal 96% en het label van 100% gerecycled plastic. De gemberwortel (wetenschappelijke naam: Zingiber officinale) komt oorspronkelijk uit Oost-Azië en wordt daar traditioneel op vele manieren gebruikt. Het heeft een bijzonder aangename en aromatische geur, maar de smaak is scherp en kruidig, vermengd met een milde zoetheid. Het ingrediënt gingerol is verantwoordelijk voor de pittigheid. Mivolis natuurgember wordt verkregen uit de gedroogde gemberwortelstok, die veel goede eigenschappen heeft die een positief effect kunnen hebben op het algemeen welzijn. Een harde capsule bevat 400 mg puur gemberwortelextract, waarvan minimaal 5% gingerol. Mivolis natuurgember in capsulevorm is ook zeer geschikt voor mensen die gember en zijn eigenschappen waarderen en die het zonder de hitte en de typische gembersmaak willen consumeren.

Bewaarinstructies:

Bewaar op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren. Gebruiksadvies:

Neem dagelijks 1-2 harde capsules zonder te kauwen met voldoende vloeistof (bijv. 1/2 glas water). De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Ingrediënten:

Exacte productnaam: Voedingssupplement met gemberwortelextract Gemberwortelextract (Zingiber officinale) (waarvan minstens 5% gingerols), hydroxypropylmethylcellulose (capsuleomhulsel)

Producteigenschappen:

Glutenvrij, lactosevrij, veganistisch, vegetarisch