• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Mivolis Hyaluron Neusspray, 20 ml

€ 4,47
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Mivolis Hyaluron Neusspray, 20 ml

Mivolis Hyaluron Neusspray is bijzonder geschikt voor het bevochtigen van het neusslijmvlies. Hyaluronzuur hecht goed aan het slijmvlies en vormt een langdurige beschermende film. Bovendien heeft het een aanzienlijk hoger waterbindend vermogen dan zeezout. Mivolis Hyaluron Neusspray bevat geen conserveringsmiddelen en geen drijfgas. Droge kamerlucht, rook, stof, wind, kou of als gevolg van verkoudheid kan ervoor zorgen dat het neusslijmvlies "uitdroogt" en zijn natuurlijke vocht verliest. Een "droge neus" wordt niet alleen als onaangenaam ervaren, maar maakt het ook makkelijker voor virussen en bacteriën om zich in het slijmvlies te nestelen. Als gevolg hiervan kunnen infecties worden veroorzaakt. Mivolis Hyaluron Neusspray helpt het neusslijmvlies langdurig te bevochtigen en vergemakkelijkt zo een ongehinderde neusademhaling en reiniging van de neus.

  • voor langdurige hydratatie van het neusslijmvlies
  • zonder conserveringsmiddelen

Gebruiksaanwijzing:
Afsluitdop verwijderen. Houd voor het eerste gebruik de fles ondersteboven en activeer het spraysysteem meerdere keren. Wanneer er een gelijkmatige spray ontstaat, is het product klaar voor gebruik. Houd de fles bij gebruik zo rechtop mogelijk. Doseringsinstructies: Gebruik tot 10 keer per dag, indien nodig. Kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen geven 1-2 verstuivingen in elk neusgat. Adem zachtjes in door je neus (0,14 ml per verstuiving). Indien nodig kan Mivolis koude spray worden gebruikt totdat de symptomen verdwijnen (maximaal 30 dagen zonder onderbreking). Om hygiënische redenen en om infecties te voorkomen, raden wij aan om elke doseereenheid door slechts één persoon te gebruiken. Na gebruik is het daarom ook aan te raden om de neusadapter af te vegen en droog te houden. Een eventueel resterend bedrag is om technische redenen en wordt verrekend in de vulhoeveelheid.Na een neusoperatie of ongeval moet voor gebruik het advies van de arts worden ingewonnen.
Als uw symptomen na 7 dagen verergeren of niet verbeteren, dient u een arts te raadplegen. Als u tegelijkertijd met een andere koude spray wordt behandeld, dient u Mivolis een uur van tevoren te gebruiken. Niet gebruiken als u allergisch of overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. Het medische hulpmiddel is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar, aangezien het kan leiden tot bronchospasmen en astma-achtige aandoeningen. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, of denkt zwanger te zijn, vraag dan uw arts of apotheker om advies voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Ingrediënten:
Natriumchloride, dinatriumwaterstoffosfaat - 12 H2O, natriumdiwaterstoffosfaat - 2 H2O, natriumhyaluronaat