• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Mivolis Enkelsteun Maat L, 1 St

€ 6,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 4-7 dag(en)

Beschrijving

Mivolis Enkelsteun Maat L, 1 St

De Mivolis enkelbandage L is speciaal ontwikkeld om zwakke, pijnlijke of geblesseerde enkels te ondersteunen. Het verband helpt ook om nieuwe blessures te voorkomen. Dankzij de anatomische vorm zorgt de bandage voor een optimale pasvorm en gewrichtsbescherming. Het ademende materiaal, dat in 4 richtingen kan worden uitgerekt, is zeer comfortabel om te dragen en zorgt voor een grote bewegingsvrijheid. Geschikt voor de rechter- en linkervoet. De bandage is ideaal voor hobby's, sport en lichamelijk werk.

Toepassingsgebieden:

Functie: Dankzij de vierzijdige elasticiteit biedt de enkelbandage ondersteuning:

- voor gezamenlijke stabilisatie

- voor pijn veroorzaakt door overbelasting

- bij tendinitis

Gebruiksaanwijzing:
Voor niet-professioneel gebruik: Trek het verband over de voet. Zorg ervoor dat het geweven gedeelte direct op de hiel zit.

Onderhoudsinstructies: handwas in lauw water met een mild reinigingsmiddel en aan de lucht laten drogen.

Informeer de fabrikant en de bevoegde autoriteit over ernstige incidenten.

Niet gebruiken op een ontstoken, beschadigde of bloedende huid. Als u gevoelloosheid of tintelingen ervaart, verwijder dan onmiddellijk het verband en controleer of u de juiste maat draagt. Draag het verband niet te lang (niet langer dan 2 uur aaneengesloten of 6 uur per dag) en niet tijdens het slapen. Bij stoornissen in huidgevoeligheid, bloedsomloop, lymfoedeemsymptomen en huidziekten: Voor gebruik een arts raadplegen. Gebruik het product niet in combinatie met andere compressieproducten, crèmes, huidolie, etc. Raadpleeg een arts als je vragen hebt over de blessure of als het ongemak aanhoudt of verergert. In geïsoleerde gevallen kunnen huidreacties en irritatie optreden. Als dit aanhoudt, stop dan met het dragen van het verband en raadpleeg zo nodig een arts. Stop het gebruik wanneer het verband niet langer voldoende elastisch is.