• info@duitsedrogistinhuis.nl
 • Grootste assortiment
 • Btw-nummer: NL002501404B70
 • KvK-nummer: 73811157
 • info@duitsedrogistinhuis.nl
 • Grootste assortiment
 • Btw-nummer: NL002501404B70
 • KvK-nummer: 73811157

Mivolis B12 Vita-active Kuur + Eiwitbouwstenen + B-vitamines, Hoge Dosis, 10 Drinkflesjes 100 ml

€ 6,97
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Mivolis B12 Vita-active Kuur + Eiwitbouwstenen + B-vitamines, Hoge Dosis, 10 Drinkflesjes 100 ml

MivolisB12 Vita-Active Kur + Eiweißbausteine + B-Vitamine, hochdosiert, 10 Trinkfläschchen, 100 ml

De vitamines B12, B6 en niacine in de Mivolis B12 Vita-Active-behandeling helpen vermoeidheid en uitputting te verminderen. ¹Bovendien ondersteunen vitamine B12, B6 en niacine een normaal energiemetabolisme en het normale zenuwstelsel. ²Pantotheenzuur draagt ​​bij tot normale mentale prestaties. De Mivolis B12 Vita-Active kuur met hooggedoseerde vitamine B12 bevat tevens de eiwitbouwstenen L-glutamine en L-serine. Het meest voorkomende aminozuur in het bloed is L-glutamine. L-serine is een van de proteïnogene aminozuren en is een bestanddeel van eiwitten en talrijke enzymen. Vitamine B6 draagt ​​bij tot een normaal eiwitmetabolisme en een normale werking van het immuunsysteem. De veganistische Mivolis B12 Vita-Active-behandeling met wilde bessensmaak is ideaal voor behandeling, b.v. B. voor sporters, senioren of vegetariërs. Het biedt ook een ideaal voedingssupplement als onderdeel van een veganistisch dieet. Ook ideaal voor onderweg.

 • B12 helpt vermoeidheid en moeheid te verminderen
 • met wilde bessensmaak
 • Energie¹ + prestatie² voor lichaam en geest
 • Hoge dosis: 200 µg B12

Ingrediënten
Exacte productnaam: Voedingssupplementen met vitamines en aminozuren Water, fructose, L-glutamine (0,6%), frambozensapconcentraat (0,52%), L-serine (0,4%), conserveermiddel kaliumsorbaat, zuurteregelaar citroenzuur, smaakstof, vulstof mannitol, niacine, calcium D-pantothenaat (pantotheenzuur ), antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren; Pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), cyanocobalamine (vitamine B12).

Gebruiksaanwijzing
Bevat plantaardige ingrediënten, die af en toe een lichte troebelheid en kleine smaakveranderingen kunnen veroorzaken. Geen van beide heeft echter enige invloed op de kwaliteit van het product. Voedingssupplementen mogen niet dienen als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding of een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden. Vermijd het gebruik van andere voedingssupplementen die vitamine B12 bevatten. Neem de inhoud van één ampul eenmaal per dag onverdund in. 1. Draai de dop rechtsom vast totdat de veiligheidsring openspringt. De rode beschermkamer gaat automatisch open, het poeder komt in de vloeistof en lost direct op. 2. Blijf de dop zo ver mogelijk draaien. Schud de ampul vervolgens krachtig. 3. Draai de dop linksom los, open de ampul en neem de vloeistof op.

Bewaaradvies
Beschut tegen licht, droog en niet boven 25 °C bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen houden.