• info@duitsedrogistinhuis.nl
 • Grootste assortiment
 • Btw-nummer: NL002501404B70
 • KvK-nummer: 73811157
 • info@duitsedrogistinhuis.nl
 • Grootste assortiment
 • Btw-nummer: NL002501404B70
 • KvK-nummer: 73811157

Klairs - Fresh Juiced Vitamin Drop Serum 35ml

Niet op voorraad

Beschrijving

Klairs - Fresh Juiced Vitamin Drop Serum 35ml

Gemaakt met natuurlijk effectieve ingrediënten die veilig en niet irriterend zijn, stimuleert en verniewt de Klairs Freshly Juiced Vitamine Druppel de huid met de kracht van pure Vitamine C! Het product bevat belangrijke ingrediënten direct uit de natuur en geconcentreerde Vitamine C. Deze innovatieve multi-functionele, non-irriterende formule revitaliseerd, behoudt en transformeert de huid! Geen stress meer nodig over een doffe huidskleur of grove poriën.

 • Voornamelijkste kenmerken

Het product bevat Vitamine C op een concentratie van 5%. Dit is mild genoeg voor diegenen met een gevoelige huid zonder irritatie te veroorzaken, maar wel sterk genoeg om een oneven huidskleur te effenen, de poriën aan te halen, de huid te verhelderen en pigmenten te laten vervagen. Onderzoeken laten zien dat alles van 1% tot 20% Vitamine C effectief is. Wanneer en vitamine serum wordt gebruikt is het niet per se waar dat wanneer er een hogere concentratie wordt gebruikt, er ook betere resultaten volgen.

 • Aanbevolen voor

- Diegenen die bezorgt zijn over een doffe en oneven huidskleur.
- Diegenen die hun huidskleur willen verhelderen maar een gevoelige huid hebben.

 • Gebruiksaanwijzing

Reinig eerst het gezicht. Breng daarna een halve druppel van het vloeistof op het gehele gezicht en masseer het zachtjes in de huid. Voor diegenen met een gevoelige huid is het aangeraden om het product te gebruiken na het gebruik van de toner en daarbij 3-4 druppels te gebruiken. Voor diegenen met een zeer gevoelige huid is het aanbevolen om een paar druppels te mixen met een serum of lotion en het daarna pas aan te brengen op de huid.

!!TIP!!
Het is ten uiterste aangeraden om een zonnebrandcrème te gebruiken na de vitamine druppel wanneer het gebruikt wordt gedurende de dag.
Vermijdt ook exfolianten zoals AHA en BHA in dezelfde huidverzorgingsroutine wanneer er gebruik gemaakt wordt van de Klairs Freshly Juiced Vitamine Druppel. Het is aangeraden om het product te bewaren in een koelkast of een donkere plaats weg van direct zonlicht.

 • Ingrediënten

Water, Propylen Glycol, Ascorbic Acid, Hydroxyethylcellulose, Centella Asiatica Extract, Citrus Junos Fruit Extract, Illicium Verum(Anise) Fruit Extract, Citrus Paradisi(Grapefruit) Fruit Extract, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Polysorbate 60, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Chaenomeles Sinensis Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Disodium EDTA, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Camellia Sinensis Callus Culture Extract, Larix Europaea Wood Extract, Chrysanthellum Indicum Extract, Rheum Palmatum Root Extract, Asarum Sieboldi Root Extract, Quercus Mongolia Leaf Extract, Persicaria Hydropiper Extract, Corydalis Turtschaninovii Root Extract, Coptis Chinensis Root Extract, Magnolia Obovata Bark Extract, Lysine HCL, Proline, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Methionine, Theanine, Lecithin, Acetyl Glutamine, SH-Olgopeptide-1, SH-Olgopeptide-2, SH-Polypeptide-1, SH-Polypeptide-9, SH-Polypeptide-11, Bacillus/Soybean/Folic Acid Ferment Extract, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Limonene