• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Imprägnol Universal impregneermiddel - Waterafstotende spray - Schoenen en Jas - 400ml

€ 9,97
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Imprägnol Universal impregneermiddel - Waterafstotende spray - Schoenen en Jas - 400ml

Imprägnol Imprägnierspray universal für Textilien, Leder und Hightechgewebe, 400 ml

mpranol Universal Impregneermiddel
Weer of géén weer… Ga er gewoon op uit en blijf lekker droog! Met Iprägnol Universal Waterproof Impregneerspray kunnen regen en nat weer jou en je kleding niets maken. De praktische waterafstotende spray zorgt voor goede bescherming tegen vocht en vuil en is geschikt voor leer, textiel en hightechstoffen. Maak bijvoorbeeld je jas, schoenen of rugzak weer waterafstotend. Zo worden jij en je spullen niet nat, ook al regent het pijpenstelen.
Geschikt voor textiel, leer en hightech-materiaal
De impregnering vormt een onzichtbare beschermlaag op het oppervlak, zodat vocht en vuil niet meer in het leer of de stof kunnen binnendringen. Het ademend vermogen blijft echter intact. De handige spray is geschikt voor leer, textiel en hightech-stoffen zoals soft shells, hard shells, kunststoffen, Sympathex®, Gore-Tex® en membraanvezels.
Langdurige bescherming
Imprägnol Universal Waterproof spray biedt een langdurige bescherming. Alleen na het wassen van uw kleding wordt het aangeraden deze opnieuw te impregneren. Een spuitbus Imprägnol Universal Waterproof spray bevat 400 ml impgregneermiddel. Dit is genoeg voor het impregneren van ongeveer zeven vierkante meter materiaal. Imprägnol Universal Waterproof impregneerspray wordt in Duitsland geproduceerd en streng gecontroleerd.
Makkelijk te gebruiken
De impgregneerspray is zeer eenvoudig in het gebruik. De spray dient alleen buitenshuis of in goed geventileerde ruimtes gebruikt te worden. Houd de spuitbus verticaal en besproei het te impregneren materiaal gelijkmatig op ongeveer 30 cm afstand. Een dun laagje is genoeg. Vervolgens laten drogen. Glad leer kan daarna opgewreven worden en suède geborsteld worden.
Test voor gebruik op een minder zichtbare plek of het materiaal de spray verdraagt en of er geen verkleuring ontstaat. Leer met een lichte kleur kan door het impregneren iets donkerder worden. De spray is niet geschikt voor lak- en kunstleder. Vóór het impregneren dient het materiaal schoon en droog te zijn. Het is het beste om de spray buitenshuis te gebruiken. Na het wassen opnieuw impregneren. Lees vóór gebruik de bijgevoegde gebruiksaanwijzing. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden.

Voor verschillende soorten textiel
De waterafstotende spray van Imprägnol is uiterst geschikt voor verschillende soorten textiel. Met deze spray bescherm je jouw schoenen, kleding, leren tassen en overige textiel preventief tegen alle soorten vuil van buitenaf. Zelfs de kleinste vuiltjes, blijven uit het textiel. Hierdoor kun je altijd jouw favoriete kleding, schoenen of tassen dragen. Bij welk weertype dan ook. Ze zullen mooi en verzorgd blijven.

Hoe te gebruiken?
Om je favoriete of veel gedragen kledingstuk te voorzien van goede bescherming is het belangrijk om het droge en schone textiel te behandelen in een goed geventileerde ruimte of in de buitenlucht. Ga als volgt te werk:
-houdt de impregneerspray verticaal gedurende het spuiten;
-spuit de spray vanaf een afstand van circa 30 centimeter gelijkmatig over het textiel;
-laat de spray zijn werk doen, laat het textiel niet weken;
-laat na het sprayen het impregneermiddel goed intrekken en drogen;
-spray de beschadigde plekken van het textiel nogmaals in;
-laat het vervolgens goed drogen;
-wrijf bij glad leer de spray zo nodig in, bij ruw leer wordt aangeraden dit even in te borstelen, indien nodig.

Het effect van de spray zal verdwijnen nadat de schoenen, tassen of overig textiel gewassen of gereinigd zijn. Spray voor optimale bescherming van je kleding, schoenen of tassen het textiel hierna weer opnieuw in.