• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Garnier Ambre Solaire Zelfbruiner Spray Natural Bronzer, 150 ml

€ 11,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Garnier Ambre Solaire Zelfbruiner Spray Natural Bronzer, 150 ml

Garnier Ambre Solaire Selbstbräuner Spray Natural Bronzer, 150 ml

De Garnier Ambre Solaire zelfbruinende spray is veelzijdig, trekt snel in en geeft de huid een natuurlijke, mooie en streeploze bruine teint met abrikozenextract.

Instructies

Voor een natuurlijke en egale bruining moet een gladmakende peeling gebruikt worden voor je de Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer zelfbruinende spray gebruikt. Dit bevrijdt de huid van dode huidcellen en maakt haar egaal genoeg voor de zelfbruiner. Spuit het voorzichtig en gelijkmatig op de te bruinen lichaamsdelen. Dankzij de speciale sproeikop kan de spray ook boven het hoofd worden aangebracht. Werk de zelfbruiner zo nodig met je handen in de huid. Was je handen onmiddellijk grondig om vlekken op de handpalmen te voorkomen. De zelfbruinende spray moet minstens 30 minuten blijven zitten.

Waarschuwingen

Vermijd intense middagzon. Blijf niet te lang in de zon, smeer je in met zonnebrandcrème voor je gaat zonnebaden. Breng verschillende keren aan om de bescherming tegen de zon te behouden, vooral na in het water geweest te zijn, af te drogen en te zweten. Breng royaal aan. Kleine hoeveelheden verminderen het beschermende effect. Bescherm baby's en jonge kinderen tegen direct zonlicht. Gebruik voor baby's en kleine kinderen beschermende kleding en zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor (SPF groter dan 25). Bij oogcontact, onmiddellijk en grondig spoelen. Vermijd contact met textiel.

Ingrediënten

736610 4 - INGREDIËNTEN: AQUA / WATER, DIMETHYLETHER, DIHYDROXYACETON, GLYCERINE, PROPYLEENGLYCOL, TOCOFEROL, FENOXYETHANOL, PEG-60 GEHYDROGENEERDE RICINUSOLIE, LIMONEEN, LINALOOL, BENZYLSALICYLAAT, BENZYLALCOHOL, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL, PRUNUS ARMENIACA KERNELOLIE / ABRIKOZENPITOLIE, COUMARINE, PARFUM / GEURSTOF (F.I.L. C218255/1).