• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Febreze Textielverfrisser 4-Pack (Gouden orchidee - Lenor April Fresh - Zomerbriesje - Amethist)

€ 23,95
-17%
€ 19,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 4-7 dag(en)

Beschrijving

Febreze Textielverfrisser 4-Pack (Gouden orchidee - Lenor April Fresh - Zomerbriesje - Amethist)

Febreze Textielverfrisser Golden Orchid, 500 ml

Nieuwe en verbeterde sproeikop voor een fijnere en bredere straal.
Verwijdert achtergebleven geurtjes en laat een lichte frisse geur achter
Mengeling van exotische bloemen

Febreze Textielverfrisser Golden Orchid met geurverwijderende FreshAir Technology maskeert geurtjes niet alleen, maar verwijdert ze ook uit je huis en laat een aangename frisse geur achter. Het kan worden gebruikt voor het opfrissen van textiel dat niet in de machine kan worden gewassen, zoals overtrekken van sofa's, gordijnen en tapijten.

Febreze Lenor April Fresh Textielverfrisser, 500 ml

Perfect voor textiel dat niet in de machine gewassen kan worden
Dermatologisch getest en veilig voor gebruik rond katten en honden
Geurverwijderende technologie

Febreze textielverfrisser Lenor Aprilfrisch met geurverwijderende technologie verwijdert zelfs hardnekkige geurtjes uit textiel en laat een lichte frisse geur achter. "Lenor Aprilfrisch" combineert de geur van vers gewassen wasgoed met de frisse geur van Febreze. Ideaal voor textiel dat niet in de machine gewassen kan worden, bijvoorbeeld overtrekken van sofa's, gordijnen en tapijten. Dagelijkse geurtjes blijven zonder behandeling hardnekkig hangen in stoffen in uw huis en komen geleidelijk vrij in de lucht. Febreze met zijn unieke geurverwijderende technologie verwijdert zelfs hardnekkige geurtjes uit stoffen, zodat je altijd kunt genieten van een frisse geur in je huis.

Febreze Textielverfrisser Summer Breeze, 500 ml

Geurverwijderende technologie
Verwijdert hardnekkige geurtjes
Laat een lichte, frisse zomerfruitgeur achter
Verfrist niet in de machine wasbare stoffen

Febreze Textielverfrisser Spray Summer Breeze met geurverwijderende technologie verwijdert zelfs hardnekkige geurtjes die anders in textiel zouden blijven hangen en laat een lichte frisse geur achter. Haal de zon in huis met "Summer Breeze": een heerlijke geur geïnspireerd op de frisheid van zomerfruit. Febreze Textile Fresheners kunnen worden gebruikt om textiel op te frissen dat niet in de wasmachine kan, bijvoorbeeld bankbekleding, gordijnen en tapijten. Dagelijkse geurtjes blijven zonder behandeling hardnekkig hangen in stoffen in uw huis en komen geleidelijk vrij in de lucht.

Febreze Textielverfrisser Amethist, 500 ml

Febreze met geurverwijderende technologie verwijdert hardnekkige geurtjes en laat een lichte frisse geur achter.
Perfect voor het opfrissen van bankbekleding, gordijnen, tapijten, kleding, sportschoenen, jassen en stoffen bekleding in de auto
Amethyst Blossom Dream is een betoverende mix van sprankelend frisse bergamot en een lieflijk boeket van delicate fresia en stralende jasmijn.
Dermatologisch getest en veilig voor gebruik rond katten en honden

Febreze Textielverfrisser Amethyst met geurverwijderende technologie verwijdert zelfs hardnekkige geurtjes uit textiel en laat een lichte frisse geur achter. Febreze Textile Freshener dringt diep door in textielvezels en verwijdert onaangename geurtjes. Textielverfrissers kunnen worden gebruikt voor het opfrissen van textiel dat niet in de machine kan worden gewassen, zoals overtrekken van sofa's, gordijnen en tapijten, maar ook kleding. De geur is een betoverende mix van sprankelend frisse bergamot en een lieflijk boeket van delicate fresia en stralende jasmijn.