• info@duitsedrogistinhuis.nl
 • Grootste assortiment
 • Btw-nummer: NL002501404B70
 • KvK-nummer: 73811157
 • info@duitsedrogistinhuis.nl
 • Grootste assortiment
 • Btw-nummer: NL002501404B70
 • KvK-nummer: 73811157

EMCUR Gelee Royal 1500 Ampullen Banaan 20 Stuks 300 ml

Adviesprijs€ 29,97
-17%
€ 24,97
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

EMCUR Gelee Royal 1500 Ampullen Banaan 20 Stuks 300 ml

EMCURGelee Royal 1500 Ampullen Banane 20 St, 300 ml

De Royal Jelly 1.500, 20 ampullen banaan van EMCUR is voor iedereen die zijn immuunsysteem en zijn zenuwen wil versterken. Koninginnengelei is een waardevol natuurproduct gemaakt door bijen. Het wordt gebruikt om de bijenkoningin te voeden. Dit betekent dat ze tot 2.000 eieren per dag kan leggen en als enige 50 keer langer leeft dan haar leeftijdsgenoten. Daarom is de bijenkoningin een symbool geworden van vitaliteit, prestatie en levenskracht. Onze koninginnengelei wordt gecontroleerd in gespecialiseerde laboratoria en is 100% natuurlijk. (1)Vitamine C en zink dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. (2)Vitamine B1, vitamine B6, vitamine B12 en vitamine C dragen bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en de psyche. Pantotheenzuur draagt ​​bij aan normale mentale prestaties. Rhodiola helpt het concentratievermogen te behouden in tijden van tijdelijke stress. Ginseng draagt ​​bij aan de concentratie en het mentale prestatie. Aanbevolen dosering: Drink dagelijks 1 ampul, bij voorkeur na het ontbijt. Kan worden opgelost in water of vruchtensap. Goed schudden voor consumptie. De aanbevolen dagelijkse consumptiehoeveelheid mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding of een gezonde levensstijl. Bewaren bij kamertemperatuur, droog en beschermd tegen licht. Buiten bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor kinderen en jongeren. Niet aanbevolen tijdens zwangerschap of borstvoeding. Voorzichtigheid is geboden bij gelijktijdig gebruik van orale anticoagulantia. Als u allergieën voor bijenproducten kent of astma heeft, wordt consumptie niet aanbevolen.

 • Met zoetstof
 • Lactose- en glutenvrij
 • Bevat suiker (fructose), ca. 4 g koolhydraten en cafeïne, cafeïnegehalte 22 mg/ampul
 • Bananensmaak

Gebruiksaanwijzing
Niet geschikt voor kinderen, tieners, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. De aanbevolen dagelijkse consumptiehoeveelheid mag niet worden overschreden. Als u allergieën voor bijenproducten kent of astma heeft, wordt consumptie niet aanbevolen. Niet aanbevolen tijdens zwangerschap of borstvoeding. Schudden voor gebruik.

Bewaaradvies
Bewaren bij kamertemperatuur, droog en beschermd tegen licht. Buiten bereik van kinderen houden.

**Nutriëntenreferentiewaarden (NRV) voor dagelijkse inname conform de Voedselinformatieverordening

Ingrediënten
Exacte productnaam: Voedingssupplement met zoetstoffen en cafeïne Water, fructose, koninginnengelei, ginseng-extract (Panax Ginseng C.A. Meyer), guarana-extract (Paullinia cupana), L-ascorbinezuur (vitamine C), zinkgluconaat, rhodiola-extract (Rhodiola rosea), zuurteregelaar citroenzuur, bananenaroma, Conserveermiddel kaliumsorbaat, calcium D-pantothenaat (pantotheenzuur), Zoetstoffen sucralose, pyridoxinehydrochloride (Vitamine B6), Thiaminehydrochloride (Vitamine B1), Cyanocobalamine (Vitamine b12)