• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Doppelherz Weissdorn Dragees 90 St

€ 5,97
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Doppelherz Weissdorn Dragees 90 St

Doppelherz Weissdorn Dragees, 90 St

De Doppelherz meidoorntabletten ondersteunen de cardiovasculaire functie met plantaardige stoffen uit meidoornbladeren en bloemen. De dragees zijn gluten- en lactosevrij. Veganistisch.

Gebruiksaanwijzing
Neem de omhulde tablet in zijn geheel in met voldoende vloeistof, bij voorkeur een glas water. Het is het beste om de omhulde tabletten 's ochtends, 's middags en 's avonds in te nemen.

Waarschuwing
Neem de omhulde tablet in zijn geheel in met voldoende vloeistof, bij voorkeur een glas water. Het is het beste om de omhulde tabletten 's ochtends, 's middags en 's avonds in te nemen. Bewaar het geneesmiddel buiten het bereik van kinderen! U mag het geneesmiddel niet meer gebruiken na de vervaldatum die staat vermeld op de vouwdoos of blister. De vervaldatum verwijst naar de laatste dag van de maand. Voor informatie over de risico's en bijwerkingen kunt u de bijsluiter lezen en uw arts of apotheker raadplegen.

Belangrijke informatie
Actieve ingrediënten: Meidoornbladeren met bloemenpoeder Traditionele kruidengeneeskunde voor gebruik uitsluitend gebaseerd op langdurig gebruik voor de volgende toepassingsgebieden: Traditionele kruidengeneeskunde ter ondersteuning van de cardiovasculaire functie uitsluitend gebaseerd op langdurig gebruik. Concentratie werkzame stof: 1 omhulde tablet bevat: 190 mg meidoornbladeren met bloemenpoeder Doseringsvorm: omhulde tabletten Exacte productnaam: Traditionele kruidengeneeskunde ter ondersteuning van de cardiovasculaire functie

Bewaaradvies
Niet bewaren boven 30°C.

Ingrediënten
Het actieve ingrediënt zijn meidoornbladeren met bloemenpoeder. 1 omhulde tablet bevat: 190 mg meidoornbladeren met bloemenpoeder. De andere componenten zijn: Maïszetmeel, voorverstijfseld maïszetmeel, croscarmellosenatrium, colloïdaal siliciumdioxide, siliciumdioxidehydraat, microkristallijne cellulose, calciumstearaat (Ph.Eur.), basisch butylmethacrylaatcopolymeer (Ph.Eur.) (MW: ca. 150.000), talk, sucrose (suiker), Arabische gmmi, calciumcarbonaat, witte klei, macrogol 6000, chinolinegeel (E104), indigokarmijn (E132), titaniumdioxide (E171)

Extra productinformatie

Merken
Doppelherz