• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Doppelherz Ogen Extra Dag+Nacht 30 Capsules

€ 7,97
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Doppelherz Ogen Extra Dag+Nacht 30 Capsules

Doppelherz Augen Extra Tag + Nacht Kapseln 30 St., 16,2 g

Vitamine A en zink dragen bij aan het behoud van het gezichtsvermogen – dag en nacht

Het oog is een van de meest verbazingwekkende organen van het menselijk lichaam en is dag en nacht nodig. Werken op de computer, frequent televisiekijken en ‘s nachts rijden zijn bijzonder stressvol voor het oog.

Voor de gezondheid, het onderhoud van de visuele functie en het gezichtsvermogen van het oog bij dag en nacht spelen verschillende factoren een rol. Dit omvat de goede toevoer van voedingsstoffen.

Vitamine A draagt ​​bij aan het behoud van normaal zicht dag en nacht.
Zink draagt ​​ook bij tot een normaal gezichtsvermogen en ondersteunt ook het normale vitamine A-metabolisme.

De Doppelherz® capsules met vitamine A, C en E, B waardevolle vitamines en sporenelementen zink en koper in combinatie met luteïne en zeaxanthine. Additioneel 15 mg luteïne, zeaxanthine en 1000 ug een extract van 50 mg bosbessenfruit.

Gebruiksadvies:

Neem dagelijks 1 capsule met wat vloeistof zonder te kauwen. ingrediënten Exacte productnaam: Voedingssupplementcapsules met vitamines, sporenelementen, luteïne, zeaxanthine en bosbessenextract

Ingrediënten:

L-ascorbinezuur, gelatine (rundvlees), SOJAOLIE (gedeeltelijk gehard), olijfolie, bosbessenfruit extract 9,2%, luteïne en zeaxanthineconcentraat uit goudsbloemen 5,5%, bevochtigingsmiddel glycerine, DL-alfa-tocoferylacetaat, bevochtigingsmiddel sorbitol, emulgator Lecithinen (SOJA), stabilisatorbijenwas, zinkoxide, pyridoxinehydrochloride, retinylpalmitaat, kleurstoffen ijzeroxiden en ijzerhydroxiden, kopersulfaat, pteroylmonoglutaminezuur, cyanocobalamine Let op de informatie over allergenen.