• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Doppelherz Aktiv Magnesium 400 Direct + B6 + B12 + Foliumzuur Sticks 20 St., 24 g

€ 9,97
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Doppelherz Magnesium 400 + Vitamine B6 + B12 +Foliumzuur Sticks 20 St., 24 g

Lekker en bijzonder makkelijk in te nemen. Voor snel en direct gebruik.

Doppelherz aktiv Magnesium 400 Direct + B6 + B12 + foliumzuur voorziet je niet alleen van belangrijke voedingsstoffen, het smaakt ook nog eens heerlijk.

Een modern productieproces heeft het mogelijk gemaakt om een ​​moderne en praktische doseringsvorm te ontwikkelen. Doppelherz Magnesium 400 + B6 + B12 + Foliumzuur Direct bevat zijn voedingsstoffen in de vorm van micropellets. Scheur het sachet open, giet de inhoud direct op de tong en de fijne granulaatkorrels lossen binnen enkele seconden op. Ze kunnen altijd en overal zonder vloeistof worden ingeslikt. Deze doseringsvorm is daarom bijzonder geschikt om het lichaam snel en direct te voorzien van magnesium evenals de vitamines B6, B12 en foliumzuur - ideaal voor onderweg of bij het innemen van tabletten.

Magnesium is een essentieel mineraal en draagt ​​bij tot een normaal energiemetabolisme en een normale spierfunctie. Daarnaast draagt ​​het bij aan de normale werking van het zenuwstelsel.

Vitaminen B6 en B12 vervullen ook taken in het normale energiemetabolisme en voor de normale functie van het zenuwstelsel.

Vitamine B6 speelt ook een rol bij het normale eiwitmetabolisme.

Foliumzuur ondersteunt de normale bloedvorming en speelt een rol bij de celdeling.

Gebruiksaanwijzing:
Consumeer dagelijks de inhoud van één sachet. Leg de microtabletten direct op de tong, laat ze langzaam oplossen en slik ze door.

Ingrediënten:
Magnesiumoxide, vulstof sorbitol, zuurteregelaar mononatriumcitraat, voedingszuur citroenzuur, verdikkingsmiddel carboxymethylcellulose, aroma, pyridoxinehydrochloride, zoetstof aspartaam, scheidingsmiddel magnesiumzouten van vetzuren, zoetstof acesulfaam K, pteroylmonoglutaminezuur, cyanocobalamine.