• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Balea MEN Deo Spray Deodorant Zonder Alcohol Anti-Transpirant Fresh 200 ml

€ 2,57
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Balea MEN Deo Spray Deodorant Zonder Alcohol Anti-Transpirant Fresh 200 ml

Balea MEN Antitranspirant Deospray Fresh, 200 ml

De Balea MEN Deo Spray Deodorant Anti-Transpirant Fresh beschermt tegen transpiratie (zonder ethanol).

Het biedt een zeer effectieve 48 uur bescherming.

De dubbele geurcapsulentechnologie reageert actief op lichaamswarmte, beweging en vocht, en laat voortdurend parfum vrij. De bewegingsactieve geurcapsules zorgen voor een langdurige frisheid, zelfs tijdens sportactiviteiten.

Gebruiksaanwijzing:

Goed schudden voor gebruik. Niet spuiten op een afstand kleiner dan 15 cm van de oksel. Vermijd opzettelijk inademen. Enkel gebruiken in goed geventileerde ruimten. Kort drukken zonder langdurig te verstuiven. Alleen voor beoogd doel te gebruiken. Niet in de richting van de ogen spuiten. Niet op beschadigde huid spuiten. Stop het gebruik bij uitslag of irritatie.

Waarschuwing:

Houder onder druk: tegen direct zonlicht beschermen en niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet in een vlam of op gloeiend materiaal spuiten. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Niet roken. Buiten het bereik van kinderen houden. Gebruiken in een goed geventileerde ruimte. Voorkom inademen. Alleen gebruiken volgens gebruiksaanwijzing. Niet aanbrengen op geïrriteerde of beschadigde huid. Bij irritatie, niet langer gebruiken. Vermijd contact met de ogen, als het product in de ogen komt, met veel water afspoelen.

Ingrediënten:

INGREDIËNTEN / SASTOJCI: BUTAAN, PROPAAN, ALUMINIUMCHLOORHYDRAAT, cyclopentasiloxaan, octyldodecanol, PARFUM, C12-15 Alkylbenzoaat, Disteardimoniumhectorieten, NATRIUMzetmeel, Octenylsuccinaat, MENTHOL, Isoliumcarbonaat, Isoliumcarbonaat, Isoliumcarbonaat, Isoliumcarbonaat, Isoliumcarbonaat, Isoliumcarbonaat, Isoliumcarbonaat? , HEXYL CINNAMAL, MENTHA ARVENSIS KRUIDENOLIE, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE.