• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

alverde Alverde GP badolie Set 3x50ml 1 st

€ 9,45
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

alverde NATUURLIJKE COSMETICA alverde GP badolie set 3x50ml*, 1 st

Met de alverde badolieset neem je een ontspannende pauze met voelbare verzorging en voor een glad, zacht huidgevoel. Het bevat een badolie met een sinaasappel- en kardemomgeur, een badolie met een cranberry- en sandelhoutgeur en een badolie met een gouden papaver- en hennepgeur. De oliën hebben een hydraterende werking en verminderen spanningsgevoelens in de huid. Ze zijn ook veganistisch en gemaakt van oliën die afkomstig zijn van gecontroleerde biologische teelt. Formulering zonder microplastics en in water oplosbare, puur synthetische polymeren.

Gebruiksadvies:

Goed schudden voor gebruik! Voeg voor een vol bad de badolie toe aan het stromende badwater (36-38°C) en geniet 15-20 minuten van het bad. Voldoende voor elk twee toepassingen. Waarschuwingsberichten:

Reinig de badkuip na het baden. Verwijder vervolgens de resten van de badolie met een vetoplossend huishoudreinigingsmiddel. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ingrediënten:

Badolie met sinaasappel- en kardemomgeur: Helianthus Annuus Zaadolie*, Glyceryl Caprylaat, Polyglyceryl-3 Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Parfum**, Olea Europaea Fruitolie*, Tocoferol, Limoneen**, Linalool **, Citral * * , Eugenol**, Geraniol** // Badolie met gouden papaver & hennepgeur: Helianthus Annuus Zaadolie*, Glyceryl Caprylaat, Polyglyceryl-3 Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Parfum**, Olea Europaea Fruitolie*, Tocoferol, Linalool **, Citronellol **, Limoneen **, Citral **, Eugenol ** // Badolie met cranberry & sandelhoutgeur: Helianthus Annuus Zaadolie *, Glyceryl Caprylaat, Polyglyceryl-3 Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Parfum * *, Olea Europaea Fruitolie *, Tocoferol, Limoneen **, Linalool ** // * ingrediënten uit natuurlijke biologische landbouw ** uit natuurlijke essentiële oliën