• info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157
  • info@duitsedrogistinhuis.nl
  • Grootste assortiment
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • KvK-nummer: 73811157

Air Wick Life Scents Freshmatic Max Automatische Spray Starter Zalige Zomer

€ 9,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Air Wick Life Scents Freshmatic Max Automatische Spray Starter Zalige Zomer

De nieuwe, innovatieve geurtechnologie: de Air Wick Freshmatic Max-startset voor zomerplezier brengt herinneringen aan een zonnige dag bij u thuis met zijn combinatie van frisse witte bloesems, fruitige meloen en subtiele vanille. Kies uit 3 verschillende intervallen van 10, 28 en 32 minuten.

Ingrediënten: Bevat geen ingrediënten die aangifteplichtig zijn.

Gebruiksopmerkingen:

Gebruik het Twist&Lock systeem om het apparaat te openen of te sluiten. Zorg ervoor dat de intensiteitsschuif onder de bovenkap op 0 staat voordat u de vulling plaatst. Plaats vervolgens de vulling. Sluit het apparaat. Richt het weg van je gezicht en kies de intensiteit van de geur met behulp van de intensiteitsknop aan de bovenkant. Het ingeschakelde apparaat geeft de eerste straal na ca. 15 seconden af. Richt het apparaat weg van uw gezicht en plaats het op een locatie naar keuze. Zorg ervoor dat het apparaat minimaal 2 meter van de vloer verwijderd is. Schakel het apparaat uit voordat u de navulling vervangt. Vervang de lege vulling door een nieuwe Air Wick vulling zoals hierboven beschreven.

Waarschuwingen:

Lees voor het eerste gebruik van het apparaat de gebruiksaanwijzing en veiligheid ZORGVULDIG door en bewaar deze op een veilige plaats. Mensen die gevoelig zijn voor geuren moeten dit product met de nodige voorzichtigheid gebruiken. Kamergeuren zijn geen vervanging voor een goede huishoudelijke hygiëne. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. ALLEEN VOOR GEBRUIK DOOR VOLWASSENEN. Niet geschikt voor gebruik door kinderen en mensen met beperkte fysieke, zintuiglijke en mentale vermogens. Gebruik uitsluitend in overeenstemming met het beoogde doel. Uit de buurt van dieren houden. Voordat u de navulcontainer plaatst, moet u ervoor zorgen dat het apparaat is uitgeschakeld door de intensiteitsregelaar onder het deksel omhoog te schuiven. Lees en volg zorgvuldig de gebruiks- en veiligheidsinstructies op de Freshmatic navulling. Gebruik alleen Air Wick Freshmatic navullingen. Schakel het apparaat uit als het langer dan een week niet wordt gebruikt. Plaats het apparaat niet in de buurt van of op warmtebronnen, open vuur, werkende elektrische apparaten of direct zonlicht (boven 50° C). Dit apparaat werkt op batterijen. Gebruik geen oplaadbare alkalinebatterijen. Houd er rekening mee dat de batterijen worden geplaatst rekening houdend met de +/- symbolen. Als de batterijen lekken, verwijder ze dan onmiddellijk en maak het apparaat zorgvuldig schoon. Verwijder de batterijen als het apparaat voor een lange tijd niet wordt gebruikt. Gebruik geen oude batterijen, batterijen van verschillende merken of verschillende typen door elkaar. Stel batterijen niet bloot aan water, vuur of hoge temperaturen. Veroorzaak geen kortsluiting. Probeer nooit batterijen op te laden. Beschikbaarheid: Haal de batterijen eruit voor verwijdering en deponeer ze in de daarvoor bestemde inzamelbakken bij de detailhandel of op openbare inzamelpunten. Gebruik uitsluitend in overeenstemming met het beoogde doel. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. BUITEN DE HANDEN VAN KINDEREN HOUDEN. Als medisch advies nodig is, houd dan de productverpakking of het etiket bij de hand. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Niet op open vuur of andere ontstekingsbronnen spuiten. Beschermen tegen blootstelling aan de zon. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder indien mogelijk contactlenzen. Ga door met spoelen.